Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2009 14:07 - Хомосексуализъм
Автор: monarchism Категория: Политика   
Прочетен: 11712 Коментари: 19 Гласове:
1



Статията не съм я писал аз, но смятам, че информацията, която съдържа е много ценна за отрезвяването на заблудилото се общество, което толерира това извращение. Дано помогне и на някой хомосексуалист да осъзнае заболяването си.

1.) През 1980 г. най-влиятелната гей-организация в Холандия (латинското й съкращение е COC) приема позицията, че "освобождението" на педофилията трябва да се разглежда като гей въпрос и следователно възрастовите граници трябва да се анулират. През 1990 г. организацията постига значителен успех, смъквайки възрастовата граница на 12 години (освен при възражение от страна на родителя, при което границата се вдига до 15). Именно тази организация подпомага идейно и финансово българската "Джемини".

2.) Представителите на тази организация са лъжци! Те спекулират с броя на хомосексуалистите и лъжат, че това е вродено и непроменяемо състояние. Всъщност то е придобито и (в някои случаи) променяемо чрез псохотерапия.

Джосеф Николоси: "Хомосексуализмът представлява проблем с развитието, който се появява при проблеми в семейните взаимоотношения, особено между бащата и сина. Ако момчето не осъществи връзка с баща си, момчето не развива мъжка полова идентичност и става хомосексуалист. Това е най-често срещания клиничен модел".
 
Според д-р Джордж Рекерс: "При мъжете хомосексуалисти, най-често срещания вариант на семейни взаимоотношения е този, при който майката е силна и контролираща фигура, а бащата е отдалечен и враждебен".

Според д-р Роберт Хикс: "Над 20 години съм консултирал гейове и все още не съм намерил един, който да е имал нормално сексуално развитие по време на детската и юношеската възраст. В много случай става въпрос за бащи, които са били алкохолици и са отсъствали емоционално и/или физически. Често слушам за нежелан сексуален контакт с по-възрастен брат, непознат мъж, приятел, и т. н. Понякога намирам, че гейовете са имали достъп до порнография в ранна възраст".

*

Според д-р Джъд Мармор: "Митът, че хомосексуализмът е неизлечим е все още широко разпространен сред обществеността и самите хомосексуалисти. Почти няма съмнение, че действителна променя може да бъде постигната при 20% - 50% от пациентите с хомосексуално поведение, които потърсят психотерапия с такава цел. Най-важната предпоставка е силната мотивация да се постигне подобна промяна".

Според д-р Рубен Файн: "Наскоро имах случай да прегледам резултата от психотерапия с хомосексуалисти, и бях изненадан от откритията. Парадоксално е, че макар политически активните гей организации да отричат възможността от промяна, всички изследвания са намерили положителни последстия, независимо от метода на лечение, значителен процент от хомосексуалистите са станали хетеросексуални..." След това д-р Файн добавя: "Ако пациентите са мотивирани, каквато и процедура да е приета, голям процент ще се откажат от своя хомосексуализъм. В тази връзка публичната информация е от голямо значение. Погрешната информация, която се разпространява от някои кръгове, че хомосексуализмът е неизлечим чрез психотерапия, причинява неизброима вреда на хиляди хомосексуални мъже и жени".

3.) Това е медицински въпрос.

4.) Независимо дали е болестно състояние или не, хомосексуализмът е много вредно явление, което уврежда психическото и физическото здраве. Предлагам Ви следните факти:
- хомосексуалистите по-често се депресират и мислят за самоубийство и са многократно по-склонни да прибегнат до подобна постъпка;
- много от хомосексуалистите страдат от алкохолизъм и наркомания;
- хомосексуалистите са с по-лабилна психика;
- хомосексуалистите, особено мъжете, са многократно по-развратни. Според някои американски допитвания и изследвания, около една четвърт от педерастите са имали над 1000 партньора. Хомосексуалистите лесно се пристрастяват към хомосексуалното поведение и се озовават в емоционална "дупка" от която трудно се излиза;
- по-голям процент от хомосексуалистите (в сравнение с останалите) са склонни към перверзни сексуални изпълнения, каквито са примерно садизма, мазохизма, оргиите, секс с непълнолетни, случаен и анонимен секс, групов секс, секс срещу пари и т.н. Много хора нямат представа какви гнусни и опасни сексуални изпълнения са обичайна практика за някои хомосексуалисти;
- много от гейовете страдат от болести, които рядко се срещат сред останалите мъже. Такива болести са: СПИН, хепатит A, B, C, сифилис, рак на ануса, рак на тестисите и др. Тъй като хомосексуалното поведение противоречи на нормалните природни поведенчески черти на съответния пол, гейовете (особено) и лесбийките сериозно нараняват телата си и си увреждат здравето;
- поради изброените причини хомосексуалистите живеят по-кратък живот. Според някои американски изследвания, хомосексуализмът скъсява продължителността на живота с около 40%.

5.) Нелогично е да се дават колективни права на хора въз основа на тяхното сексуално поведение. Активистите искат да убедят обществото, че т. нар. "сексуална ориентация" представлява част от идентичността на човека, както е с пола, възрастта, етническия произход и т.н. Това обаче не е така. Общото между споменатите характеристики е, че те са вродени, непроменяеми, и безвредни. Сексуалната ориентация не е вродена и непроменяема и в никакъв случай не е безвредна. Следователно въобще не може да става дума за сравнение между сексуалната ориентация и другите човешки характеристики и не трябва терминът "сексуална ориентация" да съществува в българското законодателство. Хомосексуализмът не е идентичност а психическо състояние и форма на сексуално поведение.



Тагове:   хомосексуализъм,


Гласувай:
1



1. boristodorov56 - Това е точно.
21.03.2009 14:17
Това е точно.
цитирай
2. aroundus - WR
21.03.2009 14:41
Не пречат на никого, чувстват се добре така, за тях това е част от идентичността им. И нито аз, нито вие, нито Яхве, Аллах, Иисус или който и да е друг има право да им казва, че не могат да се обичат.


Нали знаеш какво казва Фройд за хомофобите?
цитирай
3. анонимен - докато те сами
21.03.2009 14:41
за себе си не решат, че искат промяна,
отвън е трудно, ако не невъзможно,
да им се помогне
цитирай
4. monarchism - aroundus, Не виждам смисъл да от...
21.03.2009 16:17
aroundus,

Не виждам смисъл да отговарям на нещо, което вече е опровергано в статията. Разбира се мога да повторя за недочелите:

"Хомосексуализмът не е идентичност а психическо състояние и форма на сексуално поведение."

Не знам какво казва Фройд за "хомофобите", но ще ми е интересно да науча дали казва нещо за "хомофилите"... :)

Анонимен 3,

Хомосексуалистите няма как да решат подобно нещо, докато общество, медии, разни неправителствени организации и прочее, толерират това психическо състояние, приемайки го като нещо нормално.
цитирай
5. boristodorov56 - Кой осъжда хомосексуалистите?...
21.03.2009 16:58
Кой осъжда хомосексуалистите?

Автора,
аз
или твойто писание - aroundus ?

Значи не тряабва да се говори за тях?
Не трябва да имаме мнение?
Или ако то не е хвалещо ги - не трябва да го изязаваме??
И трябва да се ограничавам и да бъда обвиняван в смъртни грехове, даже и някой си луд сифилистик -
вероятно Ленин пишещ под псевдонима Фроид - да е аргумент да ми бъде затвряна устата и полиран мозъка?

А не драги!

Че то тогава педалите са по-лоши от куманизите и
фашистите взети заедно, бе!

Аз знам, целият свят ги знае, много велики гейове,
но да го духат всички,
ако аз не мога да говаря по темата, коята се оказва и клиничен проблем.

Никой не може да ми казва да не говоря или обсъждам един или друг значим проблем.

Не съм хомофоб, а псувам идиотите, които ми пречат да говоря.

Както и за евреите.
Циганите.
Негрите.
Идиотите.
Куманизите.
Масовите убийци.

Да си закриваме очите, затваряме устата и се правим, че не съществуват, както и произтичащите от това проблеми?

Много здраве - от ерменският поп!
цитирай
6. aroundus - WR
21.03.2009 17:42
Фройд (че и разни други психолози) казва, че хомофобията е преди всичко страх у хетеросексуалният да бъде идентифициран като хомосексуален.Тази теза изказва твърдението, че хомофобските емоции спрямо хомосексуалността са активен опит за дистанциране от негативно разгледаната категория и идентификация с един по-положително приеман социален статус. Това утвърждава личността в образа ѝ на хетеросексуална, в границите на хетеронормативността на мнозинството и избягване възможността за идентификация с хомосексуалността.(това го грабнах от уикипедията) Често казано не мисля, че при вас случая е такъв.. предполагам искате да им помогнете. Обаче те(по-точно една част от тях) не искат да им се помогне, нямат нужда от помощ. Харесва им да живеят така. И на мен не ми харесва, но всеки има право да живее както иска, нали ?

Борис Тодоров, бях чел в блога ви разни неща, които ме накараха да мисля, че сте интелигентен, мислещ човек- но нищо, всички правим грешки. Та.... нека да е болест. Хората избират да са такива- с действията си не нараняват никого друг. Честно казано и мен ме отвръщава мисълта за двама мъже, които... да. Обаче това не значи, че нямат право на това. Ако се обичат и са щастливи, значи всичко е наред.




цитирай
7. boristodorov56 - до # aroundus
21.03.2009 18:19
Ако дължа нещо за психоанализата - изпрати ми сметката.

Ще ми препъръчаш ли психиатър - освен всичко друго ми хлопа и дъската.

Забрави да споменеш за Едип - о, само да знаеш ?...

А пък и съм прикрит нацист.

Полу идиот,
полу ... а бе пълен боклук ...

Казано просташки /не отричам такъв съм/ - но там дето ме търсиш ме няма.
Коментираш впечатленията си от писанието ми, а не писанието.
Прекалено лично премаш нещата, ако съм те обидил - искрено съжалявам и моля ПУБЛИЧНО извинение..


ПИСАНЕТО ПОНЯКОГА НЕ Е ТОВА, КОЕТО Е АВТОРА, А ОЩЕ ПО-МАЛКО Е ТОВА, КОЕТО СЕ РАЗБИРА ОТ ЧЕТЯЩИЯ ГО.
Това, че ще се съглася или не - с нечии мнения - не е
основание за никой да иска да променям начина си
ма мислене или изява.
цитирай
8. aroundus - WR
21.03.2009 19:23
Правилно- не трябваше да пиша коментар под афект.
Не дължиш извинение.

И все пак такива обобщения( гейовете са такива, еврейте са такива) са предразсъдъци. Опознаването на тези, които обобщаваш, ще ти покаже, че хората могат да излизат от рамките, в които ги поставяме. Реагирах така, защото очаквах повече.

цитирай
9. monarchism - aroundus, Мисълта от съвокупле...
21.03.2009 19:23
aroundus,

Мисълта от съвокуплението на двама мъже те отвращава, защото наистина е гнусно, аморално и ненормално. Колкото и либерален да е един човек (разбирай далеч от Бога) няма как подобно извращение да не му прави впечатление.

Общество, което е позволило разпространението на разни ненормални прояви като педерастията, никога не е било пълноценно и не е просъществувало дълго. Това са всеизвестни неща.

Животът не е само хляб и зрелища, господине.

Кой е казал, че педерастите не са вредни? Това че се обичали и били щастливи не е съвсем вярно. При тях не може да има такава връзка, каквато има при мъжа и жената. Оставям настрана фактите за развратността им и множеството сексуални партньори. Цялото това одобрение за хомосексуалистите води до искания за осиновяване на деца, бракове, разпространяване на "идеите" на хомосексуализма по училища (имаше подобна тема в един друг блог) и т.н.

Човек може да живее както си иска ако живее в отшелничество, изолиран от други човешки същества. Когато живееш сред хора трябва да се съобразяваш с много и най-различни норми на поведение. Няма напълно свободен човек, не сте ли го разбрали вече? :)

По повод написаното от Фройд - "хомофобията е преди всичко страх у хетеросексуалният да бъде идентифициран като хомосексуален"

Смешно и недоказуемо твърдение, както и повечето от глупостите, които е писал Фройд. :)


цитирай
10. aroundus - WR
21.03.2009 22:49
Не подценявай Фройд :)

Лятото работих в един хотел в Слънчев бряг. Имаше двойка лесбийки и нямаше как да не са ми интересни, та се заговорих с тях. Заедно са от 9 години- запознали са се още в гимназията. Разбирай, че никоя от тях не е била с друга. Ако се запознаеш с такива хора отблизо, започваш да мислиш различно- виждаш, че не са чак толкова различни от мен и теб. Това, че има част от тях, които са извратени маниаци, не доказва нищо- голяма част от хетеросексуалните също са такива.
Наясно съм, че според християнския си морал искаш да им помогнеш и смяташ, че им правиш добро. Това за училищата е глупаво и ще потърся да го прочета, но не виждам защо да не се сключват граждански бракове между хомосексуалисти.

Знам, че животът не е хляб и зрелища.... но не е и тест за приемане в рая/ада... това е друга тема.
цитирай
11. monarchism - Защо си мислиш, че не познавам хо...
21.03.2009 23:50
Защо си мислиш, че не познавам хомосексуални?
В СУ имах двама колеги - педерасти. Работил съм на места, където няма как да не видиш хомосексуалисти. Това са изключително малодушни хора. Не стават за абсолютно нищо градивно, което евентуално би повлияло в положителен аспект на обществото. Поради слабата си психика са направо елементарни за манипулиране. Жалки типове.

При лесбийките (истинските) нещата стоят по-различно. Показват доста повече характер и от повечето хетеросексуални мъже, но това не променя факта, че са извратени изверги.

За сключването на граждански бракове между хомосексуалисти - ще го оставя без подробен коментар. Стигне ли се някога до подобно извращение в България, значи нещата са отишли твърде далеч и май ще трябва да зареждам пистолета. :)
цитирай
12. aroundus - WR
22.03.2009 11:32
Прав си за част от тях, но не е правилно да обобщаващ цяла група хора- някои от тях винаги ще са различни, ще излизат от стереотипите, в които си ги поставил. Нищо хубаво не може да излезе от предубежденията- когат срещнеш някого и го опознаеш- съди го. Но не е редно да обобщаваш всички по личния си опит.

Може ли да настоявам за мнението ти за гражданските бракове между хомосексуалисти? За църковните- ясно. Но какъв е проблемът с гражданските?
цитирай
13. monarchism - Като всяко едно психическо забо...
23.03.2009 10:08
Като всяко едно психическо заболяване и това се отличава с различна симптоматика и поведенчески модел, но като цяло хомосексуалистите са с идентичен мироглед и психическо нестабилно състояние.

Против съм каквито и да било хомосексуални "бракове". Относно "гражданския брак", в България той е наложен от комунистическата сган и се явява идеен противник на църковния брак, който единствен е бил (и трябва отново да бъде) легитимен и свещен.
цитирай
14. анонимен - Педерастията трябва да се изкорени ...
23.03.2009 23:41
Педерастията трябва да се изкорени дори със сила ако е нужно!
Не мога да разбера какви са тия хора дето защитават педалите? Да не сте опитали от забранения плод? :D
цитирай
15. edinstvena - Безкрайно е извращението в свет...
26.03.2009 10:26
Безкрайно е извращението в световен мащаб, което е способно да стимулира едно такова обществено вредно явление, каквото е хомосексуализмът. Да, действително всеки човек има право да избира. Но има право да избира какъв цвят обувки да си купи, с какви хора да излиза, каква кола да си купи. Не бихте могли да ме убедите по никакъв начин, че човек има право да вреди на обществото, и то пряко, демонстрирайки сексуални извращения и аестествено поведение. Още по- малко да се гордее с такова нещо. Защото хомосексуалистите не само са такива, но и парадират с това, което е нелепо. Поздрави за статията :)
цитирай
16. monarchism - Извратени колкото щеш. Преди време ...
29.03.2009 00:32
Извратени колкото щеш. Преди време имаше един български сайт за "boy love", в който пишеше, че нямало нищо лошо в "любовта" между момче и мъж. Май са го "затворили" вече. Дано.
цитирай
17. nkf - Педерастията се толерира и затова е ...
30.03.2009 13:50
Педерастията се толерира и затова е такъв проблем.
Трябва такова поведение да се криминализира отново,защото то води до съществени увреждания.Както и да се предприемат мерки по изолация на педалите от обществения живот.
цитирай
18. watchtowerman - За хомо-то
18.05.2009 11:45
съм писал в книгата си, вече парирана за издаване, скандален случай, за сойто съм писал вече в отделна статияя в блога си - "Кой се страхува от книгата "Битката за Йерусалим?".
Поздрави и за поста и за позицията!
цитирай
19. monarchism - Благодаря. :)
18.05.2009 11:52
Благодаря. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monarchism
Категория: Политика
Прочетен: 2092513
Постинги: 205
Коментари: 2305
Гласове: 2546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Новъ Завeтъ
2. Блогътъ на Мартинъ (Crusader)
3. Блогътъ на Роялистъ
4. Блогъ - Иконимика за масите
5. Блогътъ на Меркаторъ
6. Блогътъ на Каравеловъ
7. Блогътъ на Димитъръ (thetrooper)
8. Журналътъ на Антонъ
9. Блогъ "Борба за Силна България"
10. Блогъ "Гота" - сайтъ за Българската аристокрация
11. Блогъ "Дворцова свита"
12. Блогъ "Дворците въ България"
13. Блогъ "Аристокрация БГ"
14. Националенъ светогледъ
15. Моятъ каналъ въ Youtube
16. Патриархътъ на Българската история - д-ръ Ганчо Ценовъ
17. "Кроватова България и покръстването на българите"
18. Книги на Монархическо-консервативенъ съюзъ
19. Монархически организации въ света
20. Списание "Геополитика"
21. "Консервативно - монархически клубъ" - Полша
22. "Право и справедливостъ" - Полша
23. Националенъ Консервативенъ Форумъ
24. "Македонска Трибуна"
25. Политически партии и организации, на които симпатизирамъ
26. Великите учени за Вярата си въ Бога
27. Бразилска монархия - принцъ Луишъ де Браганша
28. Църква на истинските православни християни
29. Документи за Църквата на истинските православни християни