Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2009 19:56 - На 3 юли 1895 г. е посечен Стефан Стамболов
Автор: monarchism Категория: Политика   
Прочетен: 8913 Коментари: 15 Гласове:
2

Последна промяна: 03.07.2009 19:59


  На 3 юли 1895 г. е посечен един от най-великите десни политици на Третото Българско Царство - Стефан Стамболов. Много е изписано за него, много е изговорено, все от разни комуноидни изчадия, но фактите говорят сами - по негово време домогванията на Руската мечка към Родината са спрени категорично; всички русофили са жестоко репресирани заради предателската си дейност към Княжеството; България постига завиден икономически просперитет. 

Не е трудно да се осъзнае, че във времената преди 1944 г., всеки път когато виден политик застане срещу интересите на Русия и Англия, в България  настава невиждана стабилност, икономически просперитет, ред и законност. 

Времената не са се променили много. Това което е нужно днес, е да бъде премахната и унищожена петата колона на Русия, която живее тук вече 65 години, пребоядисана в тъмно синьо, жълто и прочее цветове на дъгата, но в основата си винаги кърваво червена.

Жалко, че в днешно време няма дори подобия на политици като Стамболов.


Поклон пред делото на Стефан Стамболов. Бог да го прости.
 



image


Тагове:   Стамболов,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. borislavabrashev - Такива българи се раждат много р...
03.07.2009 20:03
Такива българи се раждат много рядко.
Поклон
цитирай
2. nkf - Все пак да не забравяме, че Стамб...
03.07.2009 20:39
Все пак да не забравяме,че Стамболов е слуга на жидо-масоните, докарал е жида Фердинанд ,тиранин е и изобщо е лош.
:))))))))
А да-щях да забравя-вземал е пари от Ротшилдови.
А Ти е крайно време да спреш с тази фашистка и антинародна пропаганда,защото,когато антикапиталистическите и антинародни елементи вземат връх ще тис е потърси справедлива сметка , от новите партизани :))))))))))))))))))),
които ден и нощ разконспирират жидове и антинародни планове:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
3. monarchism - Все забравям за този "жидо...
03.07.2009 20:49
Все забравям за този "жидопоклонник" - Стамболов, който се наел да враждува със "Светая Рус"....

;))

Смятам, че е наложително да копирам мнението на "преродения Стамболов" на прехода - Иван Костов:

“Този сатрап Стамболов ли, никога!”

отрече лидерът на ДСБ Иван Костов, че върви по стъпките на силно любения и мразен политик от новата ни история. /в.”Политика” 29.01-04.02. 2005 г./
цитирай
4. nkf - Аз мисля в памет на този Велик Бъл...
03.07.2009 20:57
Аз мисля в памет на този Велик Българин да изпия една националистическа , фашистка (а по руско-съветски схващания и жидо-империалистическа) "Каменица".
Другаря костов няма да го коментирам,той още дълго ще се трансформира в "десен" и "консервативен".Предполагам,че не иска да го сравняват със Стамболов, защото в собствените си очи отдавна го е надминал ;).
цитирай
5. monarchism - Наздраве и Богъ да го прости.
03.07.2009 21:11
Наздраве и Богъ да го прости.
цитирай
6. thetrooper - Вечна слава
03.07.2009 23:53
на великия Държавник Стефан Стамболов!!!
цитирай
7. анонимен - Славен водач! Дай Боже още един! ...
04.07.2009 15:38
Славен водач! Дай Боже още един! Амин!
цитирай
8. curunir - Най-великият министър председ...
04.07.2009 18:05
Най-великият министър председател на България.
Вечна му памет.
цитирай
9. samvoin - Този "най-велик политик&...
28.09.2009 11:32
Този "най-велик политик" не уби ли бащата на големият български премиер - професор Богдан Филов и не прогони ли от България големият български поет /безапелационен към "богоизбраното" племе и английските свине и изобличаващ техната роля в пет вековната сеч на българи/ Иван Вазов, както и българският патриот и деец на Съединението - Капитан Коста Паница, както и Освободителя на Родопите Петко Киряков или Капитан Петко Воевода?
Каква е разликата между убитият като "русофил" баща - Димитър Филов и убитият като "германофил, фашист и германски шпионин" син професор Богдан Филов, който макар и за кратко като български министър-председател довърши великото дело и цел на своя баща?
Каква е разликата между юдината ръка убила синът, и юдината ръка убила бащата и нима не беше под нареждането на едни и същи мужди вражески сили и едно и също световно зло, а "грехът" им не беше един и същ, че искаха Обединена България?
За мен велики държавници са Константин Стоилов, Иван Ефстатиев Гешов и професор Богдан Филов. Ето това са националноотговорните държавници след 1878-а които вземат присърце нашият Национален Въпрос по-своему и се стремят макар не решително да вървят по-стъпрките на БРЦК и нашите национал-революционери.
Не мисля за уместно в един блог да се поставя на едно ниво професор Богдан Филов и режима убил баща му. Сигурно би се обърнал в гроба.
цитирай
10. monarchism - За русофилите - майкопродавци, ...
28.09.2009 13:42
За русофилите - майкопродавци, само смърт.
цитирай
11. samvoin - За русофилите - майкопродавци, ...
28.09.2009 17:07
monarchism написа:
За русофилите - майкопродавци, само смърт.

Е нали и Филов - син беше "германофил", който обедини България...;)
Така и баща му - деец на Сръбско-Българската Война, Съединението и Освобождението ще да е правил всичко това от "русофилия"...
цитирай
12. monarchism - Баща му участва в Офицерския бунт, ...
30.09.2009 11:13
Баща му участва в Офицерския бунт, инспириран от Санкт Петърбург и проведен от банда руски слуги. Каквото и да е правил през живота си този акт на национално предателство говори много. За слугите на Русия - смърт.
цитирай
13. samvoin - Баща му участва в Офицерския бунт, ...
30.09.2009 12:21
monarchism написа:
Баща му участва в Офицерския бунт, инспириран от Санкт Петърбург и проведен от банда руски слуги. Каквото и да е правил през живота си този акт на национално предателство говори много. За слугите на Русия - смърт.
Според комунистите пък Филов е бил "германски шпионин", но според мен и Филов - баща, и Филов - син са българофили и български патриоти и родолюбци, ненавиждани от англо-саксонската и "богоизбрана" измет и от техните тайни общества, респективно от слугите им които ги убиват в чужда услуга /всъщност Димитър Филов е убит, както и Коста Паница защото искат ревизия на Берлинския договор/.
цитирай
14. monarchism - Димитър Филов е убит заради русо...
01.10.2009 09:57
Димитър Филов е убит заради русофилския Офицерски бунт в Русе. Паница заради заговор за опит за убийство на княза и Стамболов. Богдан Филов е виден германофил, за разлика от баща си.

На Берлинския конгрес Русия, заедно с Англия, разцепва България на няколко части. Малко по-късно Русия се обявява против Съединението, а Англия - за.
цитирай
15. samvoin - Димитър Филов е убит заради русо...
01.10.2009 14:04
monarchism написа:
Димитър Филов е убит заради русофилския Офицерски бунт в Русе. Паница заради заговор за опит за убийство на княза и Стамболов. Богдан Филов е виден германофил, за разлика от баща си.

На Берлинския конгрес Русия, заедно с Англия, разцепва България на няколко части. Малко по-късно Русия се обявява против Съединението, а Англия - за.
Eee, то велико нещо е направила Англия като се е обявила за Съединението, а е накъсала останалите наши територии на 8 дела още и като въобще е била против излизането на България от състава на Османската империя.
По-времето на Стамболов, България е васалнозависима от османците и да не забравяме че правителствата на народняците едва докарват България до Независимост и отстояват военно тази Независимост, както и поставят като основен приоритет Обединена България, в своите реални етнически граници, докато Стамболов със зъби и нокти поддържа Берлинския договор и васалната ни зависимост от Англия, Австро-Унгария и Османската империя.
Той доста се е отклонил от изначалните си идеи и същност /да не говорим че и дейноста му в Освободителното движение е съмнителна меко казано/.
А пък идеологията наречена "народен либерализъм" ми звучи повече от шизофрения. Как се съчетават народ и лиребално, след като либерализма залага на индивида, не на народа?
Всеки вид либерализъм е тумур.
Това за Богдан Филов са комунистически пропагандни глупости, Богдан Филов както и баща му са били БЪЛГАРОФИЛИ и български патриоти, не са били никога никакви чуждофили, нито русофили, нито германофили. А и само да ти напомня че когато Димитър Филов е за проруска ориентация и линия на България, в Русия освен че българското военно, съветническо и сред интелектуалния елит лоби е силно, Русия единствено не е владяна чрез банките от евреите и от Родшилд по-специално, както и от юдео-масоните и Русия е в близки партньорски отношения с Германия, така че Димитър Филов не е бил германофоб никога.
Твоите твърдения са някаква кръстоска между комунистическа пропаганда от преди 1989-а /срещу Богдан Филов която се лее и днес между другото, но вече като открито ционистка и още по-гнусна и от преди даже/ и костовистка /относно Стамболов и Димитър Филов/.
Не е случайно че точно Стамболов беше избран за "патриот номер едно" от един от най-предателските и пораженски режими в нашата история - този на Иван Костов...И че Костов много искаше да се утъждестви с него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monarchism
Категория: Политика
Прочетен: 2092381
Постинги: 205
Коментари: 2305
Гласове: 2546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Новъ Завeтъ
2. Блогътъ на Мартинъ (Crusader)
3. Блогътъ на Роялистъ
4. Блогъ - Иконимика за масите
5. Блогътъ на Меркаторъ
6. Блогътъ на Каравеловъ
7. Блогътъ на Димитъръ (thetrooper)
8. Журналътъ на Антонъ
9. Блогъ "Борба за Силна България"
10. Блогъ "Гота" - сайтъ за Българската аристокрация
11. Блогъ "Дворцова свита"
12. Блогъ "Дворците въ България"
13. Блогъ "Аристокрация БГ"
14. Националенъ светогледъ
15. Моятъ каналъ въ Youtube
16. Патриархътъ на Българската история - д-ръ Ганчо Ценовъ
17. "Кроватова България и покръстването на българите"
18. Книги на Монархическо-консервативенъ съюзъ
19. Монархически организации въ света
20. Списание "Геополитика"
21. "Консервативно - монархически клубъ" - Полша
22. "Право и справедливостъ" - Полша
23. Националенъ Консервативенъ Форумъ
24. "Македонска Трибуна"
25. Политически партии и организации, на които симпатизирамъ
26. Великите учени за Вярата си въ Бога
27. Бразилска монархия - принцъ Луишъ де Браганша
28. Църква на истинските православни християни
29. Документи за Църквата на истинските православни християни