Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2009 10:09 - Какво се случи на изборите?
Автор: monarchism Категория: Политика   
Прочетен: 8005 Коментари: 13 Гласове:
1

Последна промяна: 14.07.2009 10:09


  Долнопробните манипулации на Комунистическата мафия са повече от жалки, но наистина трагичното е, че този народ все още се хваща на такива евтини номера.

Членът на Комунистическата Банда (БКП) - Бойко Борисов се бори срещу "Бандата-Майка" - БСП? Комунистът Мухобойко, който през 1990 г. подписва декларация за отказ от деполитизиране и препдочита да напусне МВР, сега се оказва "алтернатива" на комуноидите. Този, който бе назначен от Червения цар и Доган (агент Сава), с указ на агент Гоце, за главен секретар на МВР, този който разправяше навсякъде какъв добър политик бил Доган, този който протектираше мутрите и болшевишките генерали на СИК, този, сега е "антикомунист", "демократ" и "спасител на нацията" ???

Явно паметта на този народ наистина е къса и явно не може да си направи сметката, че в България декомунизация не бе извършена и политиката е един червен театър, който се стреми всеячески да запази статуквото. Първият спасител на нацията беше др. Костов, после Комунистическата мафия извика на преден план кагебистката марионетка - бившият Симеон II (http://monarchism.blog.bg/politika/2009/04/12/dyrjavna-sigurnost-i-cherveniiat-quot-car-quot.321442), след това информатора на ДС - Волен Сидеров (monarchism.blog.bg/politika/2009/04/12/dyrjavna-sigurnost-i-volen-siderov.321443) и т.н., утъпвайки пътя си към властта и то като първата управляваща партия при влизането на България в ЕС. При тоталната кражба на еврофондове, тотално загубеното доверие, защитата на руските енергийни проекти и фрапираща корупция и наглост, Мафията реши да пусне поредния си изпитан номер - контролирана личност, която да и бъде уж политически противник.

Някой задавал ли си е въпроса, защо европейските и националните избори не се състояха в един ден? Помните ли какъв беше резултата на ГЕРБ на евроизборите? С такъв резултат на националните избори нямаше да се постигне стабилно правителство и щеше да има нови избори, на които ако се предложат пак същите решения и същите лица положението отиваше към рухване на политическата система. Сега обаче, при този процент на гласувалите за ГЕРБ, новото правителство ще бъде категоричен факт. Болшевиките отново бетонираха статуквото.

Изказванията на Доган преди самите избори не са случайни. Те изпълниха своята задача. Познат трик. Волен Сидеров преди президентските избори правеше митинги пред джамията в София и заплашваше, че ще я затвори. По този начин той мобилизира до крайна степен електората на Доган и той гласува под строй за агент Гоце. Какво по-различно направи Доган, но този път в полза на Борисов?

На татарският циганин агент Сава не са му нужни такива високопарни думи за да мобилизира електората си. Не, те бяха предвидени за българското население, та то омерзено, да ходи и да гласува срещу "турците", които вкараха най-много ченгета на ДС в листите си. 

Какво правят от БСП междувременно? От БСП са се окопали във властови институции, които не са публични, но носят дивиденти. Назначиха много хора по разни агенции и комисии, с дълги мандати, които трудно ще бъдат прекратени от новото правителство.

Сега е най-неблагоприятното време да се държи властта, защото именно сега ще трябва да се взимат много непопулярни решения, досущ като по времето на управлението на ОДС, които ще сринат рейтинга на управляващата партия. Този сценарий е до болка познат и се чудя хората, занимаващи се с политика не го ли проумяват? След време ГЕРБ ще бъде в историята, точно като НДСВ, а ако не беше Мартин Димитров и СДС - точно като Костов и ДСБ. ГЕРБ е крайъгълния камък за БСП. Алибито, което ще накара хората и ЕС да си "починат" от левицата, която обаче след 4 години пак ще управлява с "нови сили" и "нови идеи"... 

Без закони за лустрация нищо в тази страна не може да се промени. Нужна е радикална декомунизация и лустрация. 

Въпреки всичко, има лъч надежда....през есента...


image



Гласувай:
1



1. анонимен - МНОГО ПРАВИЛНО
06.07.2009 10:13
Поздравявам ви за това, този човек твърди че мрази БКП, а е тръгнал от там,твърди че дядо му е убит от Комунистите а той самия става човек благодарение на тях. Този човек е двуличник, Да ни е честит поредния измислен месия- Къде са сега хора като Ботев и Левски да видят на какво се заприличали- няма вече хора като тях,има само мутри!!!
Поздрави и лек ден господине!!!
цитирай
2. monarchism - Благодаря, лек ден и на Вас.
06.07.2009 10:19
Благодаря, лек ден и на Вас.
цитирай
3. eien - Монархист ли сте?
06.07.2009 10:24
Това не разбрах, а ми е важно.
цитирай
4. monarchism - Разбира се. С уговорката, че не п...
06.07.2009 10:32
Разбира се. С уговорката, че не подкрепям Червения "цар".
цитирай
5. анонимен - Само комунистите и турците не ха...
06.07.2009 15:45
Само комунистите и турците не харесват Бойко Борисов. Замислете се!
цитирай
6. monarchism - Само комунистите и турците не ха...
06.07.2009 17:08
анонимен написа:
Само комунистите и турците не харесват Бойко Борисов. Замислете се!

А, да, забравих. :)))

Тези глупости ми напомнят много на една история, която разказа един член на НДЗПЧ навремето. Когато през 1990 г. НДЗПЧ излиза с декларация против СДС, защото то бе пълно с ченгета и комуноиди, разни новоизлюпени "антикомунисти" обвинили Илия Минев и Дружеството, че слугуват на комунистите и БСП. :)))))

Трагикомедията е фрапираща....
цитирай
7. анонимен - ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО
06.07.2009 21:59
Време е да спасим България като се обединим всички заедно и работим за една кауза - Промяна на цялата държавна система, което ще доведе след себе си България сама да се оправи! А не както се случва сега на всеки 4 години да се появява по някой спасител, който твърди, че ще ни оправи!

Време е всички, цялото Българско общество да се обединим всички заедно и заедно да помогнем на България като положим основите тя сама да се оправи!

За повече информация относно каузата моля присъедини се като положим началото още днес на пътя, който ще извървим до Промяната: http://savebulgaria.blog.bg
цитирай
8. monarchism - Утре ще разгледам подробно пред...
06.07.2009 22:27
Утре ще разгледам подробно предложенията ти.
Поздрави.
цитирай
9. monarchism - Интересен коментар от нета: ...
07.07.2009 21:25
Интересен коментар от нета:

"А кой ви каза, че ББ бил НЕУПРАВЛЯЕМ???

Само с едно мръдване на пръстче, ДС-БКП може, да го унищожи! Информация за него ИМАТ БОЛ! И разнородна! Нали точно Бриго Аспарухов го вкара при Неговото "величест-во"???? Всичките му "колеги" които са се изказвазали за него, нямат противоречие в едно - ЧЕ Е СТРАХЛИВЕЦ и ДУПЕДАВЕЦ! Вижте изказванията и на Галевите и на Георги Стоев ....и т.н.!
ДС-БКП избира такива само!ПРОВЕРЕНИ!И Уязвими!
Всичко е ПОД КОТРОЛ! Сценария СЪС СЛЕДВАЩОТО КОМУНИСТИЧЕСКО УПРАВ-ЛЕНИЕ бе изпълнен блестящо!
Както съм казвал до сега:
1) ГЕРБ е следващия КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОЕКТ!
2) Накараха Доган нарочно да дрънка безумия, за предизвика изборна активност! Като ВСИЧКИ ДС-БКП креатури се хванаха ЯКО за ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА(въпреки че Доган и ДПС са си на ДС-БКП , също)
3) Накараха Станишев, да дрънка ЕЖЕДНЕВНО, че комунистуческата Мутра му е алтерна-тива! И да твърди НЕДВУСМИСЛЕНО че УЖ го е страх от "антикомуниста" Бойко (кому-нистическата "дясна" Мутра)
4) Накараха БСП доброволно да здаде "власта" за да може ДС-БКП да продължи с УПРАВ-ЛЕНИЕТО на Троянския Кон!
5) Това бе и лебедовата песен на Костов, когото го осветиха и активираха в името на следва-щия КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОЕКТ!
6) НАЙ–ВАЖНОТО , за почтените и заблудени хора:
Както ви казах- ГЕРБ в никакъв случай НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА с БСП, защото това противоречи на идеята комунистите да упpавляват редуващо се, с "левите" си и "десните" си креатури, ВЕЧНО! Имитирайки западните демокрации!
Дойдохме сега и до ИНТЕРЕСНАТА ЧАСТ:
Ха сега, да гледаме как комунистическата Мутра, ще вкарва по затворите, тези която са го създали и водят на къс синджир, водещите си офицари, комунисти и "бизнес"-партньори!
СЕДНЕТЕ НА ПЪРВИЯ РЕД И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ!
Лумпени нещастни! Сега ще ви гледаме СЕИРА и на вас!!"
цитирай
10. анонимен - Не си прав
08.07.2009 16:32
Монархист, този път не си прав.
Сядай и ти на първия ред и гледай какво ще стане !
цитирай
11. monarchism - Аз ще седна на първия ред през окт...
08.07.2009 21:40
Аз ще седна на първия ред през октомври. ;)
цитирай
12. savebulgaria - Какво ще има през Октомври? Да не би ...
09.07.2009 18:06
Какво ще има през Октомври? Да не би партия Федерация "Царство България" да се възражда? Ще успеем ли най-после да съставим една силна организация, която да доведе след себе си до всеобщото народно доверие да се стигне до ново Велико Народно Събрание, на което да бъде сменено най-после Държавното Устройство с Монархия!
цитирай
13. monarchism - Федерация "Царство Бълга...
10.07.2009 14:07
Федерация "Царство България" пък кога е била сериозна организация?

Не, през октомври ще има съдебен процес в Белград, на който ще се решава съдбата на Комунистическата мафия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monarchism
Категория: Политика
Прочетен: 2092546
Постинги: 205
Коментари: 2305
Гласове: 2546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Новъ Завeтъ
2. Блогътъ на Мартинъ (Crusader)
3. Блогътъ на Роялистъ
4. Блогъ - Иконимика за масите
5. Блогътъ на Меркаторъ
6. Блогътъ на Каравеловъ
7. Блогътъ на Димитъръ (thetrooper)
8. Журналътъ на Антонъ
9. Блогъ "Борба за Силна България"
10. Блогъ "Гота" - сайтъ за Българската аристокрация
11. Блогъ "Дворцова свита"
12. Блогъ "Дворците въ България"
13. Блогъ "Аристокрация БГ"
14. Националенъ светогледъ
15. Моятъ каналъ въ Youtube
16. Патриархътъ на Българската история - д-ръ Ганчо Ценовъ
17. "Кроватова България и покръстването на българите"
18. Книги на Монархическо-консервативенъ съюзъ
19. Монархически организации въ света
20. Списание "Геополитика"
21. "Консервативно - монархически клубъ" - Полша
22. "Право и справедливостъ" - Полша
23. Националенъ Консервативенъ Форумъ
24. "Македонска Трибуна"
25. Политически партии и организации, на които симпатизирамъ
26. Великите учени за Вярата си въ Бога
27. Бразилска монархия - принцъ Луишъ де Браганша
28. Църква на истинските православни християни
29. Документи за Църквата на истинските православни християни