Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2009 12:18 - "Акцията" в Жабокрек
Автор: monarchism Категория: Политика   
Прочетен: 6489 Коментари: 12 Гласове:
3

Последна промяна: 24.08.2009 12:18


  Днес, всички комунистически уроди празнуват едно срамно дело, една страхлива постъпка, достойна да бъде извършена единствено от мерзавци и полу-животни, с една дума - от шумкари.

  На 24 август 1944 г. в местността Жабокрек в Рила
планина т.нар. "Рило-Пирински партизански отряд", всъщност банда неграмотни престъпници, нападат почивната станция на войници от Вермахта, обезоръжават и убиват българските войници пазещи станцията и след това убиват около 20 немски войника. Войниците на Вермахта са били болни или тежко ранени и не са носили оръжие. Избити са без съпротива, а станцията бива запалена. Толкова е бил куража на шумкарите - терористи, да убиват беззащитни , болни хора, които не се съпротивляват. Дали ако немските войници бяха здрави и в бойна готовност нямаше да се справят с въшливата червена, нискочела паплач? Въпросът е силно риторичен.

 На всичкото отгоре, съветският боклук - другаря СерГЕЙ Станишев вчера бил в Жабокрек за да празнува постъпката на страхливите отрепки, представяна като "борба срещу хитлерофашизма". Дори един все още жив шумкар - Бойчо, бе сред присъстващите и с гордост заяви, че е участвал в избиването на войниците.

  Тези смешници трябва да се радват, че в България от 1944 г. досега (а и занапред) не е имало НИТО ЕДНО антикомунистическо правителство. Ако имаше, отдавна тези криминални престъпници щяха да бъдат осъдени и страната щеше да бъде образец за развитие на другите европейски държави.

 Уви, в България отново управляват кърваво червени, потомствени комунисти. Уви, България все още е республика...




Гласувай:
3



1. merkator - И така ще бъде винаги! Ние сме еди...
24.08.2009 13:40
И така ще бъде винаги! Ние сме единствената европейска държава бастион на комунизма и ссср!!!! Скоро няма да се промени това...уви!
цитирай
2. monarchism - Надали ще се промени нещо...
24.08.2009 15:19
Надали ще се промени нещо...
цитирай
3. monarchism - Интересна информация
24.08.2009 15:24
По време на прословутата акция в местността Жабокрек са избити немски инженери, които са построили водна каскада и няколко малки ВЕЦ-а по долината на Рилска река.Същите и досега работят безотказно и задоволяват нуждите на населението с електрически ток. Построените съоръжения за извеждане на водата досега не показват никакви дефекти..
цитирай
4. thetrooper - А дефектите,
24.08.2009 18:37
които ни оставиха шумкарите, се налага още да ги търпим.
цитирай
5. monarchism - Както правилно е отбеляза merkator ...
24.08.2009 19:11
Както правилно отбеляза merkator - республика България е "бастион на комунизма". Дори и като измрат комуноидите, техните наследници (примера с новия министър на отбраната е показателен) ще оставят нови дефекти.
цитирай
6. nkf - Аз ще повторя това, което veqe на...
24.08.2009 21:33
Аз ще повторя това, което veqe написах в блога на thetrooper,във връзка с червеното сборище.

С това "Б"СП , по един символичен , но категоричен начин показва,че по своята същност си остава една терористична, анти-българска банда.Всъщност те никога няма да се променят.За това няма защо да се чудим,че страната ни е на това жалко положение.
Само радикалната декомунизация, отваряне на всички досиета на всички отдели на ДС ,МВР и контраразузнаването и лустрация биха довели до положителен резултат.Като разбира се всевъзможни левичарски идеологии, начело с комунизма бъдат криминализирани ,а носителите им най-малкото бъдат регистрирани в полицията.Да се знае кой е предател и евентуален терорист и убиец.
цитирай
7. monarchism - Да, решението е ясно, но на този е...
24.08.2009 21:41
Да, решението е ясно, но на този етап, струва ми се, че подобно нещо е възможно само ако има външен натиск, а такъв няма. България единствена остана без декомунизация, дори сърбите са по-напред от нас, вече започнаха да предават на съда полковниците и генералите на Милошевич.

Кучетата си лаят...
цитирай
8. nkf - Да, решението е ясно, но на този е...
25.08.2009 11:35
monarchism написа:
Да, решението е ясно, но на този етап, струва ми се, че подобно нещо е възможно само ако има външен натиск, а такъв няма. България единствена остана без декомунизация, дори сърбите са по-напред от нас, вече започнаха да предават на съда полковниците и генералите на Милошевич.

Кучетата си лаят...

В сърбия нещата са по-различни.Там нямаше такъв социализъм,както тук или в Полша.соца в сърбия беше само една маска на шовинизма им ,там тази система работеше в услуга на сърбия,а не против нея,за разлика от тук или Унгария.Но си прав,че именно поради липсата на декомунизация я забатачихме.
цитирай
9. monarchism - Да, обаче фактите са налице - само ...
25.08.2009 11:44
Да, обаче фактите са налице - само тук и в Русия нямаше (и няма да има) декомунизация.
цитирай
10. samvoin - Хахаха. . . Много са ми смешни пре...
28.09.2009 11:24
Хахаха...
Много са ми смешни представителите на племето на "пинокиовците" как станаха върли "антикомунисти", когато комунизма се износи и не им хслужи вече като оръдие, както и на английските шпиони.
Не беше ли "народния съд" подобие на "нюрнбергския процес" в Германия и говорите само за ГУЛАГ, ама не казвате и "гък" за Гуантанамо, който и до днес не е закрит, камо ли да има разследвания за зверствата вършени вътре в него особено от 2001-а насам...
Ама забравих че комунизма, изграден от вашия брадат сънародник - Кашел Леви Мардохай, приятел на еврейския явен расист - Теодор Херцел и финансиран пак от вашия Родшилд и от вашата тогавашна "майка - кърмилница" САЩ и банките и, вече не обслужва целите ви и не обслужи до край вашите цели и требваше когато източихте и изнесохте нашите пенсионни фондове, нашия златен резерв, вече не ви требваше "национализация и колективизация" а ви требваше капитализъм при който да се върнете като поробители и колонизатори срещу опоскания, обеднел и разединен български народ и българска нация, за да богатеете още повече на негов гръб, докато той бедства и мизерува.
За това и пишман "социализъмЪ" вече не ви изнесе и тръгнахте да го сривате, докато го възхвалявахте и лизахте ташаците на "бае ви Тошо", ама после начело на вашия Андрейчо Луканов и Станчо Тодоров тръгнахте да го сочите с пръст за "възродителния процес" който агенти на МОСАД прокараха в политбюро на БКП и станахте радетели за капитализъм и нов, още по-пагубен от стария и успешен интернационализъм.
Е, сега пък си имате "бате Бойко" и Яне Янев - вашия съплеменник, които те лижат вашите ташаци...преди требваше като почнем от Кобургите, та свършим до "бое Тошо" все ташаци далижете докато унищожите България и тленните остатъци от нея.
цитирай
11. анонимен - тодоров
13.01.2011 18:30
Някой беше казал-комунизма не е само идеология комунизма е и шизофрения.
цитирай
12. monarchism - Някой беше казал-комунизма не е ...
13.01.2011 20:18
анонимен написа:
Някой беше казал-комунизма не е само идеология комунизма е и шизофрения.

Така е, психично заболяване е, вирусът на безбожието.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monarchism
Категория: Политика
Прочетен: 2092731
Постинги: 205
Коментари: 2305
Гласове: 2546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Новъ Завeтъ
2. Блогътъ на Мартинъ (Crusader)
3. Блогътъ на Роялистъ
4. Блогъ - Иконимика за масите
5. Блогътъ на Меркаторъ
6. Блогътъ на Каравеловъ
7. Блогътъ на Димитъръ (thetrooper)
8. Журналътъ на Антонъ
9. Блогъ "Борба за Силна България"
10. Блогъ "Гота" - сайтъ за Българската аристокрация
11. Блогъ "Дворцова свита"
12. Блогъ "Дворците въ България"
13. Блогъ "Аристокрация БГ"
14. Националенъ светогледъ
15. Моятъ каналъ въ Youtube
16. Патриархътъ на Българската история - д-ръ Ганчо Ценовъ
17. "Кроватова България и покръстването на българите"
18. Книги на Монархическо-консервативенъ съюзъ
19. Монархически организации въ света
20. Списание "Геополитика"
21. "Консервативно - монархически клубъ" - Полша
22. "Право и справедливостъ" - Полша
23. Националенъ Консервативенъ Форумъ
24. "Македонска Трибуна"
25. Политически партии и организации, на които симпатизирамъ
26. Великите учени за Вярата си въ Бога
27. Бразилска монархия - принцъ Луишъ де Браганша
28. Църква на истинските православни християни
29. Документи за Църквата на истинските православни християни