Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2009 15:20 - Комунистически отрепки
Автор: monarchism Категория: Политика   
Прочетен: 8869 Коментари: 21 Гласове:
6



Без изключение...





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Няма го момента, когато прибират ...
07.09.2009 15:39
Няма го момента, когато прибират бутчетата в джобовете - по Алеко - за да бъде картината пълна!
Тъжен пост!
цитирай
2. monarchism - Това е положението в "деко...
07.09.2009 16:46
Това е положението в "декомунизирана" България. Сега не е по-различно, разликата е, че няма чак толкова мизерия, а комуноидите не празнуват така показно.
цитирай
3. merkator - Божичко!!! Като филм на ужасите е! ...
07.09.2009 18:43
Божичко!!! Като филм на ужасите е! Когато избраха червената свиня Гоце за президент се заклех, че се махам от тази комунистическа кочина....чак сега съм на път да го сбъдна с Божията помощ и без капка угризение или носталгия...
цитирай
4. monarchism - Не мога да те упрекна. Явно този н...
07.09.2009 19:48
Не мога да те упрекна. Явно този народ не желае да се измъкне от блатото и да натири виновниците за положението, в което се намира. Няма и да го направи. Тези българи, които носят поне частица от мирогледа на предците ни са обречени на емигрантство...
цитирай
5. анонимен - Не, не -
07.09.2009 20:48
лицата от клипа това целят!
Щом се ядосвате - значи ви пука!
Аз лично не бих оставила домът на дедите си в техни ръце - да го превърнат в атракция за туристи и да печелят от него, докато хвърлям сили за благоденствието на страните на същите тези туристи.Не казвам, че ми е лесно.Но никога не е било лесно!
Виж - по скоро хората не виждат пътя за измъкване от блатото, не - че нямат желание!
цитирай
6. анонимен - Пир по време на чума!
07.09.2009 21:30
Пир по време на чума!
цитирай
7. monarchism - лицата от клипа това целят!Щом се ...
07.09.2009 21:50
tit написа:
лицата от клипа това целят!
Щом се ядосвате - значи ви пука!
Аз лично не бих оставила домът на дедите си в техни ръце - да го превърнат в атракция за туристи и да печелят от него, докато хвърлям сили за благоденствието на страните на същите тези туристи.Не казвам, че ми е лесно.Но никога не е било лесно!
Виж - по скоро хората не виждат пътя за измъкване от блатото, не - че нямат желание!

Разбира се, че това целят, но какво от това? Нещата не са винаги черно - бели. Погледнато от друга гледна точка - какво постигаш като им живееш тук? Нищо, освен това, че работиш за тях, за червената олигархия, за престъпната деветосептемврийска пасмина, която те ограбва по всевъзможни социалистически начини - чрез такси, данъци, осигуровки и прочее. А кой е казал, че в чужбина е лесно? Честно казано предпочитам да работя за една швейцарска икономика, отколкото за комунистическата олигархия в България.

Що се отнася до земята на дедите ни - тя си остава тук и трудно ще могат да я осквернят. Земята на моите деди, най-плодородната земя в Европа, в момента се продава за 200 лв. декара... Няма кой да я обработва, отродени сме от нея, а дори и да исках, нямам такъв капитал. Единственото, което мога да направя е една вила, където ще мога да си почивам 1-2 пъти в годината.

Това е положението.


цитирай
8. elkapitan - Автентично мнение на руски лингвист, подкрепено с документи -повече-при прадо
08.09.2009 23:59
«БЕДЕН И БЕЗОБРАЗЕН»

Вот ПРАВДА о русском языке. Который – самый молодой и родился только 2-3 века назад в среде исконного финского сельского населения Центральной России – на основе «финно-угорского субстрата (языковой подосновы) русского языка». Который не был «великим и могучим», а как писал в 1778 году писатель и лингвист Федор Григорьевич Карин в «Письме о преобразителях российского языка», был «БЕДЕН И БЕЗОБРАЗЕН».

Первая грамматика этого «русского языка» - вот факт! – появилась только написанная Ломоносовым. Когда не только были написаны грамматики всех остальных языков Европы (а первые грамматики языка беларусов и украинцев как истинные в исконном понимании «русские грамматики» были напечатаны за века до этого). Но даже были к этому времени давно написаны грамматики языка жемойтов и аукштайтов – которые приняли письменность и христианство самыми последними в Европе, в XVI веке. Те казались тогда «самыми отсталыми в Европе», но еще более «отсталой» оказалась Россия – она создала грамматику своего языка вообще последней.
цитирай
9. monarchism - Е? Кой е отрекъл, че Ломоносов е б...
09.09.2009 09:46
Е? Кой е отрекъл, че Ломоносов е бащата на руския сурогат?
цитирай
10. samvoin - Там виждаме май "добрият&...
28.09.2009 11:14
Там виждаме май "добрият" Желю Жабата, а не виждаме "лошият" Жан Виденов на който се приписа всичко и който единствен се изправи срещу всичките тия като премиер, срещу тая юдео-масонска пасмина макар пасивно. Така както и той единствен след 1989-а спря парите на фондация "Отворено общество" и отказа среща със Сорос.
От тук можем да предположим защо преврата срещу него успя, а срещу СерГей Станишев и Иван Костов не и нямаше и сериозен масов опит за преврат срещу тях цели четири години, както и срещу Симеон пък никакъв и защо медиите оплюваха Виденов, а сега създават такъв комфорт на лъжеца Борисов - потомствен джелат и "Гочоолу" на всички режими у нас и чиито министър на културата представете си, е "главният герой" в клипа.
Да са ви честити.
Всъщност 1997-а Виденов добреси подаде оставката, ама требваше един достоен генерал като Пиночет да излезе напред, да поеме власта и от тоя парламент не само БСП да изхвърли, а да изкара за парцалите от там всички, да ги набута по "катафалките", а лагерите Скравена, Белене и всички останали да се отворят, като се разпуснат абсолютно всички партии и целия парламент за срок от четири години поне, като се наложи запор на всички големи спестявания и имоти и се затворят границите, с обявяване на полицейски час и извънредно положение, както и пълна бойна готовност на БНА.
Такива офицери обаче не се намериха и за това стигнахме до тук, пък тогава положението още беше спасяемо спрямо сега, ако дегенерата Иван Костов, с мазните си израелско-сини лапи не беше омазал тотално и оплескал България и не съсипа целия и стопански, военен и останал потенциал, който далеч не беше блестящ като в по-предни епохи, но можеше да се тръгне нанякъде.
А Виденов просто не избра подходящата партия и съпартийците му, обърнали се от КГБ към ЦРУ и от Москва към Брюксел му изядоха главата, за които мълчеше и прикриваше.
цитирай
11. monarchism - Предлагам ти да станеш член на БСП, ...
28.09.2009 14:23
Предлагам ти да станеш член на БСП, ще намериш много съмишленици в редиците и.
цитирай
12. samvoin - Предлагам ти да станеш член на БСП, ...
28.09.2009 17:09
monarchism написа:
Предлагам ти да станеш член на БСП, ще намериш много съмишленици в редиците и.
Ами БСП е ваша, защото вие тука искате явно НАТО и ЕС, аз партия която ни иска да сме 27-а република на СССР не съм подкрепял, не подкрепям и няма да подкрепям, както и чиято и да е и която и да е по-ред република на което и да е съветско формирование...
цитирай
13. monarchism - БСП и нейните подразделения - т. ...
30.09.2009 11:16
БСП и нейните подразделения - т.нар. "националистически партии", всъщност банда стари ченгета със сталинистки уклон, правеше митинги против НАТО и ЕС. Така е то с "борците" против световния империализъм и ционизъм. :D
цитирай
14. samvoin - БСП и нейните подразделения - т. ...
30.09.2009 12:29
monarchism написа:
БСП и нейните подразделения - т.нар. "националистически партии", всъщност банда стари ченгета със сталинистки уклон, правеше митинги против НАТО и ЕС. Така е то с "борците" против световния империализъм и ционизъм. :D
Сигурно и Йорг Хайдер беше комунист, и Войгт е комунист, и цяла Ирландия са комунисти?...
А БСП няма как да е против ЕС, защото неомардохаевия интернационал е за ЕС, а те са интернационалисти и за падане на границите, като всички интернационалисти, докато именно националистите по-цял свят са против глобализацията и падането на границите, каквото вещае ЕС, колкото и СССР. А точно присъдружните на БСП "националисти", в лицето на Нова Зора и "Атака" не съм прочел никъде в своите плътформи и изявления да са против ЕС, а БСП само в периода на водачество на Виденов проявяваше някакъв умерен и плах евроскептицизъм, но доколкото знам и те се отрекоха и "анатемосаха" Виденов и неговите виждания и той напусна макар доста късно БСП, но доста по-рано ръководството им, така че не знам да има членуващи в БСП, които и на милиметър да правят намек че се съмняват в "светлото евр/е/опейско-съветско бъдеще".
А против ционизма още по-малко съм чул да е била някога БСП, а доколкото знам на последните избори имаше поддръжка от Израел, така че това говори за "антиционизъм" от всякъде, както и при Яне Янев...:D
БКП вярно е че по-времето на Живков участва в едно фиктивно "осъждане" на ционизма, от което нищо не последва в ООН, но това пак е смешно вземайки в предвид че идолите му бяха Ленин и Георги Димитров, който Ленин е финансиран от Родшилд и американските банки и цялото му обкръжение е ционистко, както и в СССР еврейските наднационални родшилдови банки заграбват златния резерв.
Така че твоите твърдения не почиват на фактите, но ти с тях си и вкарваш автогол, ако твърдиш че комунистите са антиглобалисти и антиционисти, а така наречените антикомунисти че са на обратни позиции, то ти хвърляш клеймото над така наречените според теб антикомунисти, че са всъщност далеч по-големи национални предатели и пораженци към днешна дата от самите комунисти - интернационалисти и още по-големи интернационалисти, а за мен е безсмислено един интернационализъм, да сваля друг ама само и само да е прозападен... Или едно робство, да заменя друго.
цитирай
15. samvoin - И само да ти припомня че аз в момента ...
30.09.2009 12:30
И само да ти припомня че аз в момента не членувам в нито една от съществуващите партии или организации.
цитирай
16. monarchism - Преди години Йорг Хайдер подкрепи ...
01.10.2009 10:08
Преди години Йорг Хайдер подкрепи лейбъристката партия на Блеър. Дали те са против ЕС или не, не е от голямо значение, когато сравняваме с България. Когато тук минималната заплата стане 1000 евро, когато станем независими от руските тайни служби и руските горива и когато комунизма бъде избит от главите на 80% от населението, тогава можем и да мислим дали имаме нужда от ЕС или не. Дотогава, да страним от цивилизацията и от развитите икономики за да бъдем Беларус, е не само малоумно, но и граничи с национално предателство... разбира се в услуига на Рашка.

ЕС няма да бъде вечно либерален, това е повече от сигурно.

Всички комундета бяха против НАТО и ЕС. Чети пресата от онова време. Дори имаше митинги "НАТО вън". :D А Волен Сидеров има не една статия против НАТО и ЕС, за Нова Зора да не говорим. Те дори искаха възстановяването на Варшавския договор. :D :D :D

Ционизма е безинтересна тема.

Да, те били финансирани от Родшилд, както и Хитлер, който дори е половин евреин. :D

Световните конспирация са абсолютна дебилщина.

цитирай
17. monarchism - И само да ти припомня че аз в момента ...
01.10.2009 10:11
samvoin написа:
И само да ти припомня че аз в момента не членувам в нито една от съществуващите партии или организации.

Завърши си образованието и работи, не се занимавай с политика.
цитирай
18. samvoin - Ами БСП беше 4 години на власт. Как ...
01.10.2009 14:18
Ами БСП беше 4 години на власт. Как така не ни изкара от ЕС, където управляваше нейния интернационал? Е сега управлява може би по-добрия, на ортодокс ционистката Ангела Меркел, която се кълне във вярност на Израел и Германия да коленичи пред "еврейските ценности"...
Нова Зора как да е против ЕС, когато излиза на избори с БСП? А пък за "Атака" явно не слушаш изявленията и декларациите им, че ЕС е нещо сакрално което не бива въобще и за миг да се поставя под съмнение, както и за "патриотите" ултралиберали водени от влахчето Праси Каракачанов, да не говорим че щом Сидеров дава безрезервна подкрепа на кабинета "Борисов", значи с това показва истинският си облик, че се е върнал при "своите" - глобалистите, антибългарите и националните предатели - интернационалисти.
Да, Нова Зора особено откакто Минчо Минчев я превзе си е една последователна крайно интернационалистическа организация, след като по-раншния и коалиционен партньор беше БКП "Георги Димитров", сега Партия на Българските Комунисти, а сега е БСП, това ясно показва че Нова Зора не само е за интернационализъм, но е и за какъвто и да е интернационализъм и против какъвто и да е национализъм, който нарича "фашизъм", а именно евр/е/оскептичните организации на запад, ги нарича по-този начин.
Да не говорим че се финансират от отявлен ционист, ширещ лъжи и пишещ антигермански пасквили на цели страници, а именно Хаанке от Тел Авив. И също така там има статии с открито Талмудско съдържание, като например от една страна се изразява съжаление че ние не сме избивали циганите като онези на запад, от друга се твърди че Хитлер само във Финландия бил умъртвил над 300 000 цигани /колкото никога не е имало/ и този пасквил беше разпространяван именно 2005-а година, когато ти си бил активист на коалиция "Атака" /за разлика от мен който именно заради тези гнусотии гласувах с невалидна бюлетина/, с номерът на коалиция "Атака" в интегралната бюлетина, която беше съставена именно от Нова Зора.
Да, не можем да отречем че като във всяка организация и в Нова Зора има или по-точно имаше в определени моменти и честни патриоти, макар по-своему и с по-различни разбирания от моите, но те я напуснаха след капака на нейния позор - съюза с глобалистичната и проционистка партия БСП.
И да, в предшественика на Нова Зора може би - ОКЗНИ и в нейния ранен вестник от началото на 90-е е имало и националисти и антиционисти респективно, както и антиционизъм, само че сега Нова Зора има качествени изменения и мутация, особено след смърта на Николай Хайтов който имаше влияние там и поддържаше тази организация някакъв патриотичноподобен вид, поне в позициите си относно НАТО и ЕС.
След смърта на Николай Хайтов обаче, тази организация си е интернационалистическа и както виждаме подобно на БСП, на която е казионна вече "еволюира" и към настоящия глобализъм.
цитирай
19. samvoin - Към коя цивилизация? Цивилизац...
01.10.2009 14:48
Към коя цивилизация? Цивилизацията на брюкселските евреи и Ангела Меркел ли, или на масонството, национал-нихилизма, хомосексуализма и падането на границите и смесване и унищожение на националните култури, стопанства, икономики за да могат едни окултни вампири и паразити да ги смучат по-лесно?
цитирай
20. анонимен - обигофрена от плевен
11.02.2010 21:53
самонарекъл се воин още се мъдри из форумите с кръмълски мъдрости
цитирай
21. monarchism - самонарекъл се воин още се мъдри из ...
11.02.2010 23:34
анонимен написа:
самонарекъл се воин още се мъдри из форумите с кръмълски мъдрости

Е, няма начин. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monarchism
Категория: Политика
Прочетен: 2092536
Постинги: 205
Коментари: 2305
Гласове: 2546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Новъ Завeтъ
2. Блогътъ на Мартинъ (Crusader)
3. Блогътъ на Роялистъ
4. Блогъ - Иконимика за масите
5. Блогътъ на Меркаторъ
6. Блогътъ на Каравеловъ
7. Блогътъ на Димитъръ (thetrooper)
8. Журналътъ на Антонъ
9. Блогъ "Борба за Силна България"
10. Блогъ "Гота" - сайтъ за Българската аристокрация
11. Блогъ "Дворцова свита"
12. Блогъ "Дворците въ България"
13. Блогъ "Аристокрация БГ"
14. Националенъ светогледъ
15. Моятъ каналъ въ Youtube
16. Патриархътъ на Българската история - д-ръ Ганчо Ценовъ
17. "Кроватова България и покръстването на българите"
18. Книги на Монархическо-консервативенъ съюзъ
19. Монархически организации въ света
20. Списание "Геополитика"
21. "Консервативно - монархически клубъ" - Полша
22. "Право и справедливостъ" - Полша
23. Националенъ Консервативенъ Форумъ
24. "Македонска Трибуна"
25. Политически партии и организации, на които симпатизирамъ
26. Великите учени за Вярата си въ Бога
27. Бразилска монархия - принцъ Луишъ де Браганша
28. Църква на истинските православни християни
29. Документи за Църквата на истинските православни християни