Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2011 15:33 - Адолф Хитлер и Християнството
Автор: monarchism Категория: Политика   
Прочетен: 30046 Коментари: 38 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

      Денацификация – (на немски: Entnazifizierung) — комплекс от мерки за изчистване на всички сфери на обществото от националсоциалистическата идеология и наследство. Решението е взето на Постдамската конференция от трима левичари (богоборци):

 

image

 

 

    Този процес включва репресии, убийства, най-обикновени лъжи и манипулации, медийно затъмнение, „изчистване“ биографиите на важни, дори велики хора заради връзки с нацистката партия, елементарно укриване на истината. По времето на т.нар. „перестройка“ в „бившия“ соц. блок започва издаването на „конспиративна литература“, която допълнително продължава с лицемерните лъжи на победителите от Втората световна война относно НСДАП и лидерът на Оста и Третия Райх – Адолф Хитлер. Няма да се спирам подробно върху всички празнословия и откровени съчинения, изписани и изприказвани за Фюрера, но няма как да не обърна внимание на най-голямата лъжа - религиозната му принадлежност. Десетилетия наред Хитлер бе нарочен за атеист, после се появиха разни неясни обяснения, че бил окултист, дори езичник. По последни данни той е "извънземен-вотанист". Нямам претенциите за изчерпателност по темата, но все някога трябва да се започне и да се каже истината такава каквато е, не такава каквато ни я представят левичарите – болшевики, демократи, конспиратори и пр. 

 

Какъв по вероизповедание е бил Адолф Хитлер?


Ген. Герхард Енгел в дневника си цитира Хитлер :
“И преди и сега аз съм Католик и винаги ще си остана такъв”.

1.      
  Адолф Хитлер произхожда от силно религиозно католическо семейство. Баща му Алоис Хитлер (Шикългрубер) е бил кръстен в Католическа църква още като дете. До края на живота си остава верен на католицизма. Майка му – Клара е била изключително набожна жена, която не е пропускала неделен ден в местната църква. Възпитанието на младият Адолф се е провеждало в благочестива християнска среда.

 

 

Гробът на родителите на Хитлер:

 

image

 

 

2.        През 1897 г. Хитлер е записан в Бенедиктинско килийно училище (манастира Ламбах, където младият Адолф за първи път вижда свастика). Пее в църковния хор. Завършва пръв в класа с най-високо отличие:


 

image

За този си период Хитлер си спомня следното: „Тъй като през свободното си време получавах уроци по пеене в манастира Ламбах, имах уникалната възможност да се опияня с тържественото великолепие на брилиянтните църковни празници. Изглеждаше ми напълно естествено да се отнасям към игумена на манастира като към най-високия и желан образец за подражание, точно както баща ми считаше за негов образец селския свещеник.“

 

 

3.         В онзи период е министрант, помага на свещениците при отслужването на месите и дори самият той иска да стане свещеник. Любим автор на младият Адолф бил Карл Май. (За съжаление много хора в България си нямат представа и до днес, че Май е бил набожен човек, който използвал своите романи за да споделя разбиранията си за Християнството като религия на доброто срещу атеистите и езичниците в Америка и мюсюлманите в Ориента. Християнските му разбирания са силно цензурирани в издаваните книги преди 1989 г. в НРБ). 

 

4.         Политически Хитлер е повлиян от две партии, от които черпи идеи при оформянето си като политик - Християнсоциалната партия на Карл Люгер (изявен католик) и Великогерманската партия на барон фон Шьонерер (протестант). Мечтата му е да види партия, обединяваща възгледите на тези две.

  Периодът на Първата световна война е свързан с голямо духовно единение. Католическата църква играе огромна роля, повдигайки духа на войниците. (Хубаво е да се спомене, че именно ПСВ и католическите литургии осветяват правилния път за Бенито Мусолини и от атеист той се превръща в ревностен християнин. Който е чел дневниците му за войната знае за какво пиша).

5.       Периодът на Ваймарската република съм го засегнал тук – http://monarchism.blog.bg/politika/2011/03/28/germanska-nacionalna-narodna-partiia.717626 

  Обединяването му с аристократите, монархистите и част от буржоазията на Втория Райх (до края на земния си път) е показателен и за религиозните настроения в НСДАП. Една скоба – лявото крило на НСДАП е ликвидирано в „Нощта на дългите ножове“. Хомосексуалистът Рьом казва, че Хитлер се е "обвързал с източно-пруските генерали и се е превърнал в джентълмен" вместо да прави нещо "подобно на Френската революция". 

6.      

Управлението на НСДАП:  

 

 

- Още при стъпването си на власт Адолф Хитлер забранява Дружеството на германските атеисти (свободномислещи хора) – Deutscher Freidenkerbund, организация наброяваща над 500 000 души в началото на 30-те. Лидерът на атеистите - Max Sievers е гилотиниран през 1944 г.

 

- Издават се закони срещу окултисти, астролози, врачки, теософи и антропософи.

Окултистите са широко толерирани във Ваймарската република. Адолф Хитлер заявява следното: „Няма да позволим на хора, занимаващи се с мистика, окултизъмъ и със страст за опознаване на тайните на отвъдното, да се прокраднат в нашето движение. Тези хора не са националсоциалисти.“​ - Нюрнберг, 06.09.1938 г. 

 - Според националсоциалистическата идеология Бог е първичен, а държавата вторична.

 - НСДАП се обявява за привърженик на ""Позитивното християнство"". Партията няма как да се обвърже само с едно религиозно вероизповедание, защото Германия е разделена между католици и протестанти от различни течения (за разлика от Италия, където около 90% са католици, резонно Дучето обявява католицизма за ""религията на Римската империя""). Има опит за реформация – за обединяване на двете църкви в единна - Deutsche Christen, под водачеството на Людвик Мюлер.

image



 
- Адолф Хитлер въвежда задължително вероучение в германските училища, премахнато от Ваймарската република.

 - Още на 20 юли 1933 г. Третият Райх сключва Конкордат с Ватикана и папа Пий XII. Този договор легитимира германският Райх на Адолф Хитлер пред целия католически свят. Пълен текст - www.concordatwatch.eu/showkb.php 

 

 



image



- Съществуват множество речи на Хитлер, в които той говори открито в позла на Християнството. Сайт с доста от по-известните му християнски прокламации -
http://nobeliefs.com/speeches.htm

"Моята най-възвишена цел ще бъде да видя в новата НСДАП последователите на двете вероизповедания (католици и протестанти) ще могат да съжителстват мирно заедно, рамо до рамо, така че да могат да се борят заедно срещу силата на смъртния враг на всеки истински Християнин". 26.02.1925 г.

- „Християнството на Хитлер“ – подробен сайт
http://nobeliefs.com/Hitler1.htm

image


- Абортите и хомосексуализмът се наказват от закона.

- Масонството (езичеството) е осъдено, забранено и преследвано още от 1935 г.

- Хитлер не веднъж е изразявал отвращението си от езичниците - http://mk.christogenea.org/content/hitler-germanic-paganism

"За народните маси езичниците бяха обект на подигравка, но евреинът имаше голям интерес от това да третира тези фолклорни комедианти с уважение и да ги предпочита пред истинските мъже готови да се борят за утвърждаването на Германската държава". 


- Оскърбвянето на Бога и религиозното чуство са наказуеми в Третия Райх.


- Германската държава поема разходите и на католическата и на протестантската църкви, като не им забранява да набавят църковен данък от своите членове.

 - Евангелската, католическата, старо-католическата, ортодоксалната, общините на методистите и баптистите и други са публично-правни тела и се ползват с особена правна защита.

 
 

 - Неделните дни и всички църковни празници са законни и се намират под законна защита.

 - Създадено е специално министерство за църковните работи.

 - От 1933 г. до 1939 г. са построени 270 протестантски и 230 католически църкви. Държавата е помагала със значителни суми за построяването на доста от тях.

 - Масово въвеждане на капеланството в немската армия (всяка дивизия има свой капелан):

image


- Всички изявени лица на НСДАП са били християни и то възпитани от малки.

- Адолф Хитлер плаща десятъка си към местната енорийска католическа църква до месец март 1945 г. Той никога не е отлъчван и умира като католик.


Някои от картините, които е рисувал:


image image
 

image



„Адолф Хитлер, син на Католическата църква умря, защитавайки Християнството. Разбираемо е, че не могат да се намерят думи за оплакване на неговата смърт, когато могат да се намерят толкова много за възхваляване на живота му. Над неговите останки стои неговата величествена морална фигура. С мъченическа длан Бог дава на Хитлер лаврите на Победата.“ – ген. Франсиско Франко, „Knight of the Order of Christ“, публикуван на 3 май 1945 г. в деня на смъртта на Хитлер.

image


 

 

 
 




Гласувай:
18



1. germantiger - ...
04.10.2011 19:23
Ще популяризирам постинга сред няколкото си познати т.нар. камеради и ще го линкна в групата ми към вибокс7!

Разбира се, ще го запазя и на харда!

Гроба на родителите му за първи път го виждам!
цитирай
2. анонимен - Поздрави, чудесен пост за Фюрера, ...
04.10.2011 19:39
Поздрави, чудесен пост за Фюрера, разкриващ още истина за живота му!
цитирай
3. monarchism - Благодаря. :)
04.10.2011 20:39
Благодаря. :)
цитирай
4. анонимен - Фактите говорятъ
05.10.2011 06:15
"Самият факт, че народното правителство е решено да прочисти политически и нравствено нашия обществен живот, показва, че то се намира на пътя да създаде и осигури условията за развитието на едно дълбоко религиозно чувство.
Преимуществата на една индивидуална политика на компромиси с безверни организации далеч няма да обезщетят очевидните разрушения, които могат да настъпят в обществения морал и самата религия.
Народното правителство мисли, че двете християнски църкви в Германия, протестанската и католическата, са най-важните фактори за поддържането на нашата етнична индивидуалност. То ще зачита сключените договори между църквите и германските държавници, и заявява, че не може да посегне на техните права. Но правителството очаква и се надява, че неговата мисия за моралното и политическо възраждане на нашия народ ще намери съответното внимание и подкрепа. По отношение на всички други вероизповедания правителството ще държи една политика на обективна справедливост. Но то няма да търпи, щото ония, които принадлежат на друго вероизповедание или са от друга раса, да бъдат освободени да изпълняват своите законни задължение и да се ползват със снизхождение за техните дела иои престъпления.
Главната грижа на правителството е да работи за искрено сътрудничество между църквата и държавата.
Борбата, която ние водим против материалистическото схващане на живота и условията, за да създадем една действително народна групировка, са в услуга на германския народ и на нашата християнска вяра."

ДЕКЛАРАЦИЯ, НАПРАВЕНА ОТЪ РАЙХСКАНЦЛЕРА АЛДОФЪ ХИТЛЕРЪ ПРЕД РАЙХСТАГА НА 23 МАРТЪ 1933.
цитирай
5. анонимен - Фактите говорятъ
05.10.2011 06:22
"Народното правителство мисли, че негов върховен дълг е да възстанови единството в разума и волята на нашия народ. То ще спаси и защитава основите, върху които се изгражда силата на нашата нация, то ще покровителства християнската религия - основата на нашия човешки морал и ще пази семейството, като първоначална клетка на нашия обществен
и политически организъм."

ПОЗИВ ДО ГЕРМАНСКИЯ НАРОД ОТ ГЕРМАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО
БЕРЛИН 1 ФЕВРУАРИЙ 1933 ГОД.
цитирай
6. monarchism - Борбата, която ние водим против ...
06.10.2011 01:25
анонимен написа:
Борбата, която ние водим против материалистическото схващане на живота и условията, за да създадем една действително народна групировка, са в услуга на германския народ и на нашата християнска вяра.


анонимен написа:
то ще покровителства християнската религия - основата на нашия човешки морал и ще пази семейството, като първоначална клетка на нашия обществен и политически организъм.

Фактите наистина говорятъ.
цитирай
7. nkf - Много добра статия!
07.10.2011 11:22
Много добра статия!
цитирай
8. monarchism - Благодаря. :)
08.10.2011 19:02
Благодаря. :)
цитирай
9. shtaparov - Дребна забележка:
11.10.2011 05:54
Католическото му вероизповедание показва,че той е бил истински Баварец,а
Баварите са потомци на германизирани и католицизирани след VI-VII век Багари /Богари/. Съответно,те са по-стари "немци" и от Прусите,които са германизирани едва след XII-XIII век.
цитирай
10. monarchism - Общо между баварците и българите ...
11.10.2011 17:50
Общо между баварците и българите има, доказано е мисля отдавна.
цитирай
11. shtaparov - Да,от проф. Фрицлер
12.10.2011 01:30
Да,от проф. Ото Фрицлер,който още във времената преди Хитлер намира документи за Българския произход на Баварите.
цитирай
12. анонимен - ВИЕ СТЕ САТАНИСТИ
12.12.2011 23:23
Вие сте сатанисти. Да не би да искате да кажете, че Хитлер и лакеите му трябва да са светци. Светотатство и поквара долавям тук !!! АНАТЕМА ЗА ВАС - Изруди нещастни . Долни Сатанисти . Дано Бог да може да ви прости, изруди и идолопоклонници мръсни.
цитирай
13. monarchism - Да не би да искате да кажете, че Хи...
14.12.2011 04:33
анонимен написа:
Да не би да искате да кажете, че Хитлер и лакеите му трябва да са светци.

Искам да кажа, че Хитлер е бил католик, както и по-голямата част от НСДАП.

анонимен написа:
Светотатство и поквара долавям тук !!! АНАТЕМА ЗА ВАС - Изруди нещастни . Долни Сатанисти . Дано Бог да може да ви прости, изруди и идолопоклонници мръсни.

Съветски глупец.
цитирай
14. анонимен - Пълни идиотщини!
10.01.2012 18:51
Сталин е учил за свещенник. Е и? Значи ли това, че е вярващ православен? Майка му е била дълбоко вярваща. Толкова за корените.
Паметник на убити 96 католически свещенници в концентрационен лагер до Берлин - http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1732324/posts
Над 5000 католически полски свещенници минали през лагерите от които 1000 убити, включително и монахини. - http://www.pacwashmetrodiv.org/projects/nazipers/
В други източници, включително и една книга от полски свещенник, общо убитите свещеници са 5000.

За какъв се е мислел онзи импотентен откачалник изобщо не ми пука, важното е че онзи "фашистки" папа Пий XI пише - http://en.wikipedia.org/wiki/Mit_Brennender_Sorge против нацитата.

А колкото до педитата и нацитата те са като дупе и гащи. Не ми се повтаря,виж тук - http://forum.clubpolitika.com/index.php?showtopic=17605&hl=
цитирай
15. monarchism - Сталин е учил за свещенник. Е и? З...
11.01.2012 01:11
анонимен написа:
Сталин е учил за свещенник. Е и? Значи ли това, че е вярващ православен? Майка му е била дълбоко вярваща. Толкова за корените.

Подобно сравнение дори и за пропагандни цели е смешно.
1. Сталин е от еврейски произход, мисля че това е всеизвестно.
2. Когато е бил в семинарията Сталин се е подписвал под антихристиянските си пасквили с псевдоним "Сатаношвили".
3. На църковна литургия се изпикава в чашата за свето причастие.

Джугашвили е изгонен от Семинарията заради откровен сатанизъм, който продължава до края на изродския си живот.

анонимен написа:
Паметник на убити 96 католически свещенници в концентрационен лагер до Берлин - http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1732324/posts
Над 5000 католически полски свещенници минали през лагерите от които 1000 убити, включително и монахини. - http://www.pacwashmetrodiv.org/projects/nazipers/
В други източници, включително и една книга от полски свещенник, общо убитите свещеници са 5000.

За какъв се е мислел онзи импотентен откачалник изобщо не ми пука, важното е че онзи "фашистки" папа Пий XI пише - http://en.wikipedia.org/wiki/Mit_Brennender_Sorge против нацитата.

А колкото до педитата и нацитата те са като дупе и гащи. Не ми се повтаря,виж тук - http://forum.clubpolitika.com/index.php?showtopic=17605&hl=

За да оборя цялата тази система от дезинформация ще са ми нужни дни. Пък не виждам особен смисъл да си губя времето с клишираното мислене на този или онзи анонимен.
цитирай
16. анонимен - Ха продължаваш ...
13.01.2012 22:33
Има ли значение кой съм? Аз не коментирам личноста ти а написаното от теб.
И започвайки отзад напред - от онази мисъл на Франко бих искал да те попитам:
- ако Хитлер се е борил срещу съветското безбожие, как гледаш на пакта Рибентроп-Молотов? Като договор със сатаната? Не забравяй, че ВСВ ни даде пример за нации които твърдо отказоха да влязат в договорка с нацитата.
- как ще тълкуваш окупацията на Полша, Франция, Чехословакия от нацитата? Те също са католически страни.
- какво е мнението на сегашната католическа църква за националсоциализва и за импотентния откачалник със смешните мустачки?

Ако прочетеш внимателно цитатите на Хитлер към които си пуснал линк - http://nobeliefs.com/speeches.htm и помислиш, ще се увериш сам, че това са просто бълнувания на шизофреник, който се опитва да оневини лудоста си с Бог, но това определено не са цитати, които доказват, че Хитлер е християнин.

Ето тук има други цитати на Хитлер и те много по-ясно показват отношението му към религията - http://answers.org/apologetics/hitquote.html

Защо все пак Хитлер се е позовавал на Бог? Ами И защото по това време 90% от немците са се декларирали като вярващи християни.

За щастие на католиците, казвам за щастие не заради нещо друго, а защото те също имат своята вина за допускането на Хитлер и Мусолини на власт, някои кардинали са се противопоставяли на холокоста - http://www.columbia.edu/cu/augustine/arch/heroes.htm, включително и папа ПийXII - http://www.ewtn.com/library/answers/piusjews.htm
В написаното от теб има и откровенни неточности - "- Още на 20 юли 1933 г. Третият Райх сключва Конкордат с Ватикана и папа Пий XII. " Виж кога папа Пий XII става такъв.

Няколко линка за четене:
http://www.scrapbookpages.com/dachauscrapbook/KZDachau/DachauLife3.html
http://www.ewtn.com/library/answers/piusjews.htm
Прочети ги внимателно. Спирам дотук, въпреки, че може да се споменат още много факти в потвърждение, че нацитата нямат нищо общо с християнството - напр. традициите в СС и Хитлерюгенд.
цитирай
17. анонимен - 1. Сталин е от еврейски произход, ...
13.01.2012 22:35
monarchism написа:

1. Сталин е от еврейски произход, мисля че това е всеизвестно.


Ха ха, това беше бисер! :)
цитирай
18. monarchism - Не е важно кой си, вижда се. Това, ...
15.01.2012 08:04
Не е важно кой си, вижда се.
Това, което ми даваш като "доказателства" е просто една зле скалъпена антитеза. Нищо повече. Цитирал си ми някакви извадки от някакви "секретни разговори с Хитлер" и прочее теории на конспирацията. И тези глуповати неща би трябвало да оборят цялата информация, която съм предоставил ли? Че то това дори не е и смешно. Теория на конспирацията срещу реално съществуващото и действащо тогава немско законодателство, записани (доста от които и на аудио) речи и прокламации на Фюрера, живот и дело и т.н. и т.н.

Колкото до пакта Рибентроп-Молотов - какво има да коментирам? Пакт за ненападение и подялба на антантовската държава Полша. Нищо кой знае колко по-различно от Мюнхенското споразумение. Антикоминтерновският пакт обаче все още е в сила и никога не е бил отменян.

"- как ще тълкуваш окупацията на Полша, Франция, Чехословакия от нацитата? Те също са католически страни."
На подобен профански въпрос как може да се отговори? Ами, по същата причина, поради която България нападна православна Сърбия. Доволен? :D

Колкото до папа Пий XII и Конкордата с Ватикана - договорът е сключен именно с него, само че по това време той е бил все още кардинал. Снимка - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c6/Bundesarchiv_Bild_183-R24391%2C_Konkordatsunterzeichnung_in_Rom.jpg

За Сталин - както вече написах, това е всеизвестно.
цитирай
19. анонимен - Отговор
15.01.2012 14:00
Антикоминтерновският пакт е забранявал сключване на договор със СССР, но факт е също така, че Г-я сключва такъв договор и по този начин обезмисля пактаq, което налага преименуването му. Впрочем нацитата и Хитлер подписват договор за ненападение и с Полша, но знаем какво следва по-нататък.
Въпросът ми за окупираните от Г-я страни имаше за цел да не би да смяташ, че нацистка Г-я е имала и някакви религиозни мотиви за ВСВ освен геополитическите. Радвам се, че не намираш такива.
Като написах нацистка Германия та се сетих - как е пълното име на наци партията? NSDAP. Предполагам, че знаеш какво значи това съкращение? Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei ! националсоциалистическа работническа партия!! Много странно име са си измислили тези образцови католици(по твоите думи) на партията, не мислиш ли?
Не знам откъде си го чел това "Адолф Хитлер въвежда задължително вероучение в германските училища..", когато фактите са точно обратни - нацитата разформироват младежката католическа лига - http://www.bede.org.uk/hitler.htm , на някои места се забраняват разпятията в училищата
Има достатъчно инфо, че корените на наци идеологията са масонски, окултистки и предхристиянски, обществото Туле, Елена Блаватска и т.н. които намират отражение и в замъка Вевелсбург
Колкото до Пий XII както твърдиш ти и конкордата му с Хитлер, имам неприятното усещане, че не четеш собствените си линкове - "His Holiness Pope Pius XI and the President of the German Reich, moved by a common desire to consolidate and promote..."

Нямам намерение да се впускам повече в тази тема, мисля думите на Гьобелс очевидно показват какъм е католицизма на Хитлер - The Fuhrer is deeply religous, though completely anti-Christian. He views Christianity as a symptom of decay. Rightly so. It is a branch of the Jewish race... Both [Judaism and Christianity] have no point of contact to the animal element, and thus, in the end, they will be destroyed - http://constitutionalistnc.tripod.com/hitler-leftist/id2.html
цитирай
20. анонимен - За Сталин - както вече написах, това е всеизвестно.
15.01.2012 14:06
Докажи! Или поне направи някакъв плах опит за това. :)
Ако си забелязал, имам навика да давам поне един писмен източник на твърденията си. За разлика от теб.

С това приключвам задочния ни спор по тази тема. Ако имаш достатъчно желание и време ще разбереш, че истината за "християнството" на Хитлер е поредния малоумен неофашистки мит.
цитирай
21. monarchism - Пакта Рибентроп-Молотов е всле...
16.01.2012 00:39
Пакта Рибентроп-Молотов е вследствие на отказа на Великобритания да се присъедини към Антикоминтерновския пакт. Естествен геополитически ход. ВСВ не я започва Германия обаче. Това също отдавна е доказано. Антикоминтерновския пакт обаче е в сила до самия край на войната.
Хитлер прави кръстоносен поход срещу богоборците - факт. Винаги има религиозен мотив.
Естествено, че са образцови католици. Няма съмнение. Относно името на партията - е? Кое му е странното? Не е възможно на всеки да се обяснява всичко като на дете. Ето защо, за подобните на теб, има разкриващи истината теми. Ето тук - http://nkf.blog.bg/politika/2011/09/10/adolf-hitler-i-socializma.817551

Четеш, сравняваш с конспиратологията, анализираш и може и да има шанс.

"забраняват разпятията в училище" :)))))

Пак се повтарям - теориите на конспирацията съм ги чел, фактите обаче са налице. Съветско-булевардната литература си има своите почитатели, но аз нямам желание и време да оборвам цялата тази измишльотина.

За папа Пий XII мисля, че отговорих вече.

За Сталин - това съвсем не е обществена тайна. Имаш търсачка - търси.

цитирай
22. monarchism - С това приключвам задочния ни спор ...
16.01.2012 00:50
анонимен написа:
С това приключвам задочния ни спор по тази тема. Ако имаш достатъчно желание и време ще разбереш, че истината за "християнството" на Хитлер е поредния малоумен неофашистки мит.

1. Никакъв спор не си започвал. Срещу фактите излизаш с разни анти-наци пасквили, издадени след ВСВ.
2. Аз не е нужно да разбирам нищо, защото с години съм се интересувал от темата. Чел и изследвал съм различни източници, особено преди ВСВ, и нещата са ми изяснени кристално.
3. Християнството на Хитлер не "неофашистки мит" (последно, нацита или фашисти?), напротив. "Неофашистки мит" (а всъщност комунистически) в България е либералното отношение на Фюрера към разни езичества и източни философии.

Приключих с теб.
цитирай
23. balkanec - Чудесна статия
03.03.2012 21:35
Кратка, сбита и ясна, с фактология.
Да, истината е, че Хитлер е не само "формален" християнин, а и убеден вярващ човек и велик народен водач.
Поздрави!
цитирай
24. анонимен - ot juli
29.03.2012 23:55
moeto mnenie e ,4e i hristiqnstvoto i islqma sa sazdadeni ot edni MO6E''nnici s edna edinstvena ideq "RAZDELQI I VLADEI" otvorete si o4ite, v momenta to4no tova stava hristiqni se biqt sre6tu musolmani ,iii hi4 ne mi puka Hitler kakva religiq e izpovqdval,vajnoto e ,4e se e boril protiv '' lihvarstvoto i MO6Ennicite !!!!!
цитирай
25. alchemist - Християнството защитава слабите и ...
15.04.2012 20:06
Християнството защитава слабите и нежизнеспособните. По произход тази религия е еврейска, принуждаваща хората да превиват гръб щом чуят камбанен звън и да пълзят към кръста на един чужд бог. Християнството се е родило преди две хиляди години сред хора болни, недъгави, отчаяни, загубили волята си за живот. Християнските догми за прошката и греха, за възкресението и спасението са пълна глупост! Християнското състрадание е опасна антигерманска идея. Проповядваната любов към ближния е още по-голяма глупост, защото любовта парализира дейния човек! И так християнството защитава непълноценните и расово низшите индивиди.
Адолф Хитлер
цитирай
26. monarchism - Християнството защитава слабите и ...
15.04.2012 23:13
alchemist написа:
Християнството защитава слабите и нежизнеспособните. По произход тази религия е еврейска, принуждаваща хората да превиват гръб щом чуят камбанен звън и да пълзят към кръста на един чужд бог. Християнството се е родило преди две хиляди години сред хора болни, недъгави, отчаяни, загубили волята си за живот. Християнските догми за прошката и греха, за възкресението и спасението са пълна глупост! Християнското състрадание е опасна антигерманска идея. Проповядваната любов към ближния е още по-голяма глупост, защото любовта парализира дейния човек! И так християнството защитава непълноценните и расово низшите индивиди.
Адолф Хитлер

Това от коя съветска книжка го сне? :)
цитирай
27. alchemist - В днешно време няма само съветски книжки,
16.04.2012 12:12
а и книжките "Made in USSR" въпреки, че се намира нещо интересно отдавна излезнаха от мода. ;)
По времето на нацизма в Германия са използвани нордически руни в символите на някои дивизии, а прословутия черен орден СС направи е използвал две такива - siegel. Да не говорим, че е имало формирование "Мъртвешка глава"(едно от най-свирепите), което е имало за символ череп. Видни нацисти са имали нескрит интерес към окултното и нееднократно са се изпращали експедиции в Хималаите за търсене на окултни знания. Нека да спомена и института "Аненербе"(наследството на предците).
Бояджията от Браунау по природа е бил мистик и с лабилна нервна система.
цитирай
28. monarchism - Напротив, книжките от поредицата ...
16.04.2012 12:22
Напротив, книжките от поредицата "световна конспирация" са съветски отвсякъде, не мисля че са излезнали от мода. Цитираното от теб е доказателство. :)

Коментар на подобни умотворения съм дал - статията по-горе.
цитирай
29. alchemist - Аз не
16.04.2012 13:58
чета книжки от серията: "Световна конспирация". :)
А пък и има достатъчно сериозна литература на тема Третия райх.
цитирай
30. monarchism - Като гледам какво цитираш, силно се ...
16.04.2012 14:01
Като гледам какво цитираш, силно се съмнявам.

Кои са тези сериозни източници за Третия Райх според теб?
цитирай
31. gadfly - ...
13.05.2012 00:23
Аха, значи освен немския еквивалент на Бойко Борисов (а именно, долен аграр с краткосрочна преценка), социопат, мегаломан и пряк виновник за смъртта на 50 милиона души, Хитлер е бил е религиозен фанатик. Доста добре.
цитирай
32. анонимен - Имам питане?
13.05.2012 00:37
От всичко за хитлер само едно не мога да си обясня.Защо подпука циганите и евреите.А и те мълчат,чи и даже се изкараха репресирани(холокоста).И даже а се отвори дума че те са ни подлагали на холокоста,надават вой до небесата.А за мене холокоста и джихад и геноцид е едно и също.А някой да ме сети?
цитирай
33. monarchism - Аха, значи освен немския еквива...
14.05.2012 14:01
gadfly написа:
Аха, значи освен немския еквивалент на Бойко Борисов (а именно, долен аграр с краткосрочна преценка), социопат, мегаломан и пряк виновник за смъртта на 50 милиона души, Хитлер е бил е религиозен фанатик. Доста добре.

Да сравняваш Адолф Хитлер с Бойко Борисов е все едно да сравниш музикалния талант на Моцарт с този на Кондьо.
цитирай
34. monarchism - От всичко за хитлер само едно не мога ...
14.05.2012 14:04
анонимен написа:
От всичко за хитлер само едно не мога да си обясня.Защо подпука циганите и евреите.А и те мълчат,чи и даже се изкараха репресирани(холокоста).И даже а се отвори дума че те са ни подлагали на холокоста,надават вой до небесата.А за мене холокоста и джихад и геноцид е едно и също.А някой да ме сети?

Хитлер "подпуква" левичарите в Германия.

цитирай
35. анонимен - 1. По времето на нацизма папа е Пий 12 (Кардинал Еудженио Пачели 1876 - 1958). Защо се осъжда и преследва нацизмът, а нищо не се прави за унищожаването на Комун
07.10.2012 06:18
1. По времето на нацизма папа е Пий 12 (Кардинал Еудженио Пачели 1876 - 1958). Защо се осъжда и преследва нацизмът, а нищо не се прави за унищожаването на Комунизма? Той е също толкова вреден и античовешки, дори повече. Хитлер преследва и унищожава чужденци, а Сталин и комунистите - своите съграждани. И до днес не е ясно колко с ажерпвите на комунистимеския терор в България. А по време на преброяването през декември 1992 г. се преброиха тези жертви. Резултатите и до днес не са публикувани.

[/quote]
цитирай
36. monarchism - Нацизмът е вреден и античовешки? ...
07.10.2012 10:41
Нацизмът е вреден и античовешки? "Комунизъм" с главна буква?

Ако наистина смятате така, не съм в състояние да помогна. Болшевизмът е нелечимо заболяване.
цитирай
37. emilstoilov - БРАВО НА РЕДАКТОРА!!!...
09.10.2014 01:53
АДОЛФ ХИТЛЕР ТИ ЖИВЕЕШ В СЪРЦАТА НА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА ПО СВЕТА!!!...
цитирай
38. emilstoilov - Не на юдеоболшевизма!!!...
23.10.2014 22:04
СТАТИЯТА Е ЧУДЕСНА И ПОКАЗВА САМАТА ИСТИНА, ЗА ОНИЯ ВРЕМЕНА КОГАТО АДОЛФ ХИТЛЕР Е БИЛ ВОДАЧ НА ГЕРМАНИЯ!. ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ТАЗИ ХУБАВА СТАТИЯ СЕ КОМЕНТИРА ОТ БОЛШЕВИКИ, ЕВРЕИ И ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ В СЕГАШНИ ДЕМОКРАТИ... НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК МУ Е ЯСНО КАК ТЕЗИ ТРИ ГРУПИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА МОГАТ ДА КОМЕНТИРАТ ПОДОБНИ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ!.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monarchism
Категория: Политика
Прочетен: 2092456
Постинги: 205
Коментари: 2305
Гласове: 2546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Новъ Завeтъ
2. Блогътъ на Мартинъ (Crusader)
3. Блогътъ на Роялистъ
4. Блогъ - Иконимика за масите
5. Блогътъ на Меркаторъ
6. Блогътъ на Каравеловъ
7. Блогътъ на Димитъръ (thetrooper)
8. Журналътъ на Антонъ
9. Блогъ "Борба за Силна България"
10. Блогъ "Гота" - сайтъ за Българската аристокрация
11. Блогъ "Дворцова свита"
12. Блогъ "Дворците въ България"
13. Блогъ "Аристокрация БГ"
14. Националенъ светогледъ
15. Моятъ каналъ въ Youtube
16. Патриархътъ на Българската история - д-ръ Ганчо Ценовъ
17. "Кроватова България и покръстването на българите"
18. Книги на Монархическо-консервативенъ съюзъ
19. Монархически организации въ света
20. Списание "Геополитика"
21. "Консервативно - монархически клубъ" - Полша
22. "Право и справедливостъ" - Полша
23. Националенъ Консервативенъ Форумъ
24. "Македонска Трибуна"
25. Политически партии и организации, на които симпатизирамъ
26. Великите учени за Вярата си въ Бога
27. Бразилска монархия - принцъ Луишъ де Браганша
28. Църква на истинските православни християни
29. Документи за Църквата на истинските православни християни