Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2016 12:33 - 70 години заговорниците срещу Българите крият ръкописите от Кумран,сочещи,че България,Тракия,Ямбол и Кабиле са сътворенческият управленчески център на Земята!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 8710 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 13.09.2016 13:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължаваме обследването на сензационните документи от Кумранските ръкописи, информация за които ви изнесохме в постинга ни  
"Последните разсекретени документи от Кумран указват,че България,Тракия,Ямбол и Кабиле са сътворенческият управленчески център на Земята и човешката цивилизация"
bezistena.blog.bg/history/2016/07/29/poslednite-razsekreteni-dokumenti-ot-kumran-ukazvat-che-bylg.1467485 ,

в който ви представихме директна препечатка на статията от оригиналните ѝ източници,без да правим никакви допълнения и коментари по нея в този постинг.

Сега в този постинг върху подложката на тази статия (със син шрифт) ще допълним с разсекретени документи и аргументи и факти от статията по тази епична тематика,които ние разсекретяваме от години в 600 монографични статии с доказателствени автентични документи!



Кумранските ръкописи разкриват бъдещето на България!

Копирано от:
www.zarata.org/кумранските-ръкописи-разкриват-бъде/ 

Мнозина учени са на мнението, че това е най-значимата археологическа находка правена някога.
Кумранските ръкописи или Ръкописите от Мъртво море са набор от 981 различни текста, открити съвсем случайно от овчар в невзрачна пещера през 1946 година край древното селище Кумран в Палестина.
Текстовете, датирани между III век пр. Хр. и I век, и буквално представляват съкровищница за историята, религията и езикознанието, тъй като съдържат третият най-стар оцеляла до днес ръкопис на Стария Завет, наред с неканонични и небиблейски ръкописи, свидетелстващи за изумителни и неподозирани истини за нашия свят.

image

Огромният проблем със свитъците е, че вековете са казали своята дума и много от тях са повредени, от други са оцелели само фрагменти. Благодарение на модерните компютърни технологии, свитъците най-накрая разкриха още от изумителните си тайни!
Д-р Алексей Юдитски, който е ръководител на мащабния проект 

Дигиталната библиотека на свитъците от Мъртво море Леон Леви,

разкри, че с помощта на специализиран софтуер е успял да разкодира голяма част от липсващите текстове в безценните ръкописи.
Изтече информация за две колосални нови отрития, предава disclose.tv. 


 
Още тази овертюрна анонсираща част на статията дава отговор на въпроса ни,заложен в  заглавието на постинга ни , 

Защо 70 години заговорниците срещу Българите крият Кумранските ръкописи, сочещи,че България,Тракия,Ямбол и Кабиле са сътворенческият управленчески център на Земята!
 

Защото култовите емблематични ръкописи от Кумран са в ръцете на историците от анти–Българската световна историческа наука и школа,и в случая конкретно в ръцете на ядрото на заговорниците срещу Българите–историците юдеи от държавата Израел, концлагер за тракийското племе израелтяни,читавата част на тракийското еврейското племе,състоящо се израелтяни и юдеи/данаи!

Когато потърсихме данни и информация за д–р Алексей Юдитски,този мастит еврейски историк,в чиито ръце са най–важните за съвременната човешка цивилизация исторически документи–списъците от Кумран и закодираната информация за Исус,се оказа,че в Нета и специално във wikipedia за него няма абсолютно никакви биографични данни,няма изображения,няма видеоклипове!–по подобие на информационната неосветеност на шефовете на тайните разузнавателни служби,с какъвто статут несъмнено е и този важен юдейски историк–фалшификатор от висш ранг! 
 
За Юдитски излиза само служебна информация за негови научни работи на адреса:

Alexey (Eliyahu) Yuditsky Hebrew University of Jerusalem, Historical Dictionary Project, Faculty Member.
huji.academia.edu/AlexeyEliyahuYuditsky

които са само на иврит–който го разбира,да се рови в него–на нас не ни трябва,дори и да са на чист Български език,защото ние четем с помощта на  
 
Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни ,


и разсекретяваме информацията,която се намира на най–видните места на официалните документи,което упражнение ще ви демонстрираме за пореден път!

Прокламираме най–големия исторически абсурден алогизъм или дори христоматиен пример на класически исторически оксиморон: 
 
Съхранените от вековни перманентни преследвания и унищожения и цензура от юдеите християнски документи и учение на Исус,сега се обработват от самите им най–върли цензури–юдеите,и човечеството очаква от юдеите да научи истината за Исус и Християните?!!!
– Исторически оксиморон!  
 
ОКСИМОРОН=КОН ОС МОРИ=Кан (Жреци) на Иса и Мария
съчетание на привидно несъчетаеми,противоположни понятия (антитези), което създава контрастна изразителност на тяхната образност.
Авторите на оксимороните виждате в разсекретената сакрална етимология на термина
 

Вижте кои търсят,събират,цензурират,манипулират и фалшифицират ръкописите от Кумран,и си направете елементарната сметка ще бъдат ли публикувани те някога въобще в неманипулиран вид в тази земна хронология на събитията! 
––––––––––––––––––––––––– 

ru.wikipedia.org/wiki/Кумран

В настоящее время все кумранские свитки опубликованы, однако большинство археологических находок Ролана де Во, сделанные им в Кумране в 1951 году, 
до сих пор остаются недоступными для ученых и общественности
(вместо стандартного археологического отчета де Во ограничился публикацией своих интерпретаций найденных предметов, но часть материалов его раскопок опубликовала Библейская школа)

Ролан де Во умер в 1971 году, не опубликовав полный отчет о своих раскопках в Кумране.В 1986 году Библейская школа (где хранились археологические находки Ролана де Во из Кумрана) поручила бельгийскому археологу Роберту Донселю систематизировать материалы и опубликовать итоговый отчет.
Предварительные результаты были представлены на конференции в Нью-Йорке в 1992 году, но окончательный отчет так никогда и не был опубликован.

Жена Роберта Донселя Паулина Донсель-Вут заявила о невозможности написания итогового отчета, потому что многие артефакты были утрачены или повреждены (в частности по её словам были утрачены некоторые монеты из археологических раскопок Ролана де Во. Чтобы восполнить этот разрыв, Библейская школа опубликовала часть материалов Ролана де Во в 1994 году. Были опубликованы несколько сотен фотографий, 48 листов обмера и суммарные описания из полевых дневников. Перевод этих материалов на английский язык состоялся в 2003 году.

Тем не менее многие из археологических находок Ролана де Во из Кумрана,
которые хранятся в музее Рокфеллера, (отровно зелен цвят!)
до сих пор не опубликованы и недоступны для ученых и общественности!!!

––––––––––––––––––––––––––

Вижте годината на откриването на свитъците–1946 година.
Това е годината,когато перманентните преследвачи и цензури от официалната анти–Българска световна историческа наука на Сакралната Българска документация по целия свят и фалшификатори на Българската история,пищисани и ужасени разбират за тия документи,и най–вече за обстоятелството,че местните жители са започнали масови разкопки и откриване на множество такива документи,които разпродават неконтролирано и нерегулирано от цензурите–историци,и всеки момент в глобален световен мащаб може да лъсне старателно скриваната и подтискана дотогава истина за истинската Обетована Земя–България на Балканите и за Българския произход на Исус и истинското християнство–ранното християнство,което е Българското Исусово–Богородично езическо Учение за живот по законите на Всемирната Любов,Братство и Мир и феноменните му практики на Българските жреци,генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,за пребиваването и мисионерството и генетичната мисия на Исус и Мария Магдалена не по голите чукари на сегашна Палестина и Израел,а все по същинския сътворенчески Земен Рай–Тракия и нейния Първосвещен Първопрестолен Божи град Ямбол–за което пишат всички документи от Кумран и другите места около него!
Световната анти–Българска анти–Исусова историческа мафия веднага изпраща екипи от археолози–командоси за овладяване на положението,а същевременно юдейското лоби в ООН (организация създадена от българо–юдеите от изродените династични кланове на Дуло) светкавично дава ход на идеята за обособяването на самостоятелна еврейска държава на територията на земите на Палестина,и с резолюция на ООН от 14 май 1948 година Израел е обявена за независима държава.

За да започне от същия миг на създававането си полицейско–милитаристичната държава Израел да работи преоритетно за събиране,скриване и фалшификация на документите от Кумран и от другите места–хранилища на сакралната Българска информация,скрита там от есеите–посветените потомци и ученици на Българските жреци на Исус и Мария Магдалена,наред с другата си централна задача и роля да бъде постоянен източник на световни конфликти и войни. 

ЕСЕИ=Иса – Исус

Кумранските ръкописи,или свитъците от Мъртво море — това е наименованието на название на манускриптите,намерени започвайки от 1946 года,в пещерите на Кумран, в пещерите на Мураббаат(на юг от Кумран) в Хирбет-Мирде,и също така в редица други пещери на Юдейската пустиня в Масад. 
Написани са на древноеврейски и арамейски език 
 
Ето какво казва за тия свитъци свещеният Български жречески език и неговият Свещен шифър,който изважда всички тайни наяве:  
 
КУМРАН=КАН МУР=Кан (Жреци) на Мария
поредното азиатско селище,древно–Български културен и цивилизационен продукт,кръстено по името на Българските жреци на Мария Магдалена,използвано за архив на свещената Българска информация и проектирано и активирано да се разкрие по това време 
Кумран е еквивалентната анаграмна комбинация на кумир,кумири–името на дълбокомразените и перманентно преследвани езически (Български) скални места–светилища,за поклонение и свещенослужение и за творене на свръхестествени чудеса и блага,и за унищожението на които кумири–идоли манипулираният Стар завет постоянно насърчава на много места юдеите: 

КУМРАН=КУМРА +Н (кодировъчен назал)=КУМИР=Кая (скално светилище) на Мария

Ето какво ни съобщава и секретният хидронимен географски документ Мъртво море:

МЪРТВО МОРЕ=Богиня Матара Мария  
 
Представяме ви и елементарната анаграмна дешифровки на другите топоними, свързани с тия документи: Мураббаат в Хирбет-Мирде,и Масад  
 
МУРАББААТ=Бог и Богиня Матара 
 
ХИБРЕТ МИРДЕ=Богиня Мадара от Трахия 

МАСАД=
Иса и Мад 
 

Разсекретяваме поредните документи,вложени в паралелните им наименования : ръкописи от Кумран,свитъци от Мъртво море,манускрипти 

РЪКОПИСИ ОТ КУМРАН=Кан (Жреци) на Мария и Бог Иса от Тракия 

СВИТЪЦИ=
Богиня Диана и Исуц

СВИТЪЦИ=ВЕЦИСТЕ + Н (кодировъчен назал)=ВЕЦИСТЕН=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН–първосвещеният Божи храм в Първопрестолният Сътворенчески Божи град и постоянно местообиталище Ямбол,който е Ямпол,Олямп или Олимп–храм,кодиран като популярния Соломонов храм,чието истинско име още е и:
 
СОЛОМОНОВ ХРАМ=ХРАМ СОЛОМОНОВ=ХРАМ на Иса от Омвол=ХРАМ на Иса от Ямбол  
 
СВИТЪЦИ ОТ МЪРТВО МОРЕ=ОТ
Бог Исус и Богиня Диана Матара Мария

Вижте в производствения сертификат на манускриптите кои са техните автори: 
 
МАНУСКРИПТИ=КАН ИСУ П МИТИР=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара 
 
За сведение на мастития юдейски учен д–р Юдитски :
 –само тия документи до тука са ни предостатачни за разкриването на истината на Ръкописите от Кумран,без да се налага въобще да ги отваряме и бараме самите документи,защото ще пише все едно и също в тях!
В тях пише:

Господ Бог Исус Христос е Българин,Великата Богиня Майка,с Нейното последно аватарно проявление като Мария Магдалена,е Българка,България на Балканите и Тракия са Същинският земен Рай и Обетованата земя,Българите са феноменния Божи народ,на който е бил собственост света,и скоро пак ще бъде! 
 
Ето още сведения за сведение на непосветените за Българските Богове и магията на Техния език: 
 
ЗА СВЕДЕНИЕ за=за Богиня Диана и Исуз
ЗА СВЕДЕНИЕ за=за ВЕЗИСДЕНА=за БЕЗИСТЕНА 
 
ЩЕ ПИШЕ за=ШТЕ ПИШЕ за=за Богиня Диана и Ешуш 
ЩЕ ПИШЕ за=ШТЕ ПИШЕ за=за ПЕШИТЕНА=за БЕЗИСТЕНА  
 

ПИШЕ ВИНАГИ ЕДНО И СЪЩО за=ПИШЕ за
Богиня Диана и Исуш  
  
 
Ето какво ни казаха тия свитъци чрез свещеният Български жречески език и неговият Свещен шифър,който изважда всички тайни наяве,и ни ги разкрива ето така:  
 
ИЗВАЖДА ТАЙНИТЕ на=ТАЙНИТЕ на Богиня Диана и Изуж
ИЗВАЖДА ТАЙНИТЕ на=ТАЙНИТЕ на ВЕЗИЖДЕНА=ТАЙНИТЕ на БЕЗИСТЕНА  

ВСИЧКИ ТАЙНИ НАЯВЕ на=на Бок Исуч и Богиня Диана
ВСИЧКИ ТАЙНИ НАЯВЕ на=на
Кан (Жреци) на Бог Исуч и Богиня Диана  
 
Разсекретяваме и кои са авторите на еврейския и арамейския езици и чии лингва производни са те: 
 
ЛИНГВА ПРОИЗВОДНИ от=от Българи на Бог Иза и Богиня Диана 

ЕВРЕЙСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Кан (Жреци) на Иса Вер (Змей) 
 
ЕВРЕЙСКИ ЕЗИК от=от Барки (Българи) Кан (Жреци) на Исуз

ЕЗИК ИВРИТ на=на Кан (Жреци) Братя от Иза 

АРАМЕИ=МАРИЕА=Мария

АРАМЕЙСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на
Кан (Жреци) на Мария и Иса 
 

 
Продължаваме с разсекретяването на информацията от основната статия


Всички сме чували как в дълбока древност,Земята е била залята от грандиозен колосален потоп,който е ликвидирал почти всичко живо.Описан е в редица световни религии. 

В християнството легендата гласи как Ной е конструирал великански гигантски кораб, в който е спасил своето семейство,както и по два екземпляра от всеки животински вид. 
Новите данни потвърждават легендата,но конкретно описват т.нар. Ноев Ковчег. 

image

Това не е било кораб, а гигантска висока пирамида с перфектни пропорции,която е предпазила обитателите й от водната стихия! 
Наскоро беше открита гигантска подводна пирамида, която се намира между островите Терцейра и Сао Мигел близо до португалския бряг. Според редица алтернативни учени точно това е Ноевият ковчег! 
 


"Колосален потоп,водна стихия,великански кораб,висока пирамида,Ноев ковчег,по два екземпляра от всеки вид"–всички тия технически високотехнологични съоръжения и понятия и апокалиптични събития,са образно–метафорични зашифровки на Българските Богове–Демиурзи от техните проектни експериментални етапи и мероприятия на трансепохалната драматизация Българите и човешката цивилизация.
Ето дешифрираните послания в тях: 
 
ГРАНДИОЗЕН ПОТОП=Богиня Диана и Бог Иза от Драгия (Тракия)
авторите на грандиозния потоп,Които ако ги познаете в това апокалиптично събитие, няма да бъдете засегнати от потоп,а ще бъдете потопени от всепоглъщащите вълни на Тяхната Любов!

Ще трансформираме и всепоглъщата водна стихия,от която никой не може да избяга! 
 

ВОДНА СТИХИЯ=Дух Святи

ВОДНА СТИХИЯ=Святия Дух

ВОДНА СТИХИЯ=
Духа на Богиня Диана и Иса  


Разкриваме и техническите параметри и координати и на великанският спасителен кораб:
 
image

ОГРОМЕН КОРАБ=
Кая (скалните светилища) на Богиня Мария в Рая
скалните светилищни комплекси на Богиня Майка Мария в Рая Тракия в България,които са били спасителните пристани и свещени места за Българите–били са,са и пак ще бъдат!

ВЕЛИКАНСКИ КОРАБ=
Кая (скални светилища) в Бълкария на Бок Иса   

ВЕЛИКАНСКИ КОРАБ=Бълкари Кан (Жреци) на Бок Иса

Българите–Жреци на Бог Исус,които са Духовните водачи на всички племена и които се грижат за спасението на хората  
 
СПАСИТЕЛЕН КОРАБ=Сина на Богиня Диана и Иса
Божият Син,Спасителят на Българите и човеците 
 
Сега разкриваме и параметрите и местонахождението на високата пирамида,която е спасявала и ще спаси човешкия род: 
 
ВИСОКА ПИРАМИДА=
Бок Иса и Богиня Мадара 
 
 
Разсекретяват ни и кои са спасените по два екземпляра от всеки вид: 
 
ДВА ЕКЗЕМПЛЯРА от=от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иза и Богиня Мария
спасявани са и ще бъдат пак спасявани (по двойки за да продължат Божията линия и род) генетичните потомци на Боговете Демиурзи от Техния род Дуло,ако те се познаят и потърсят Боговете ни чрез нас–Българите! 
 
ОТ ВСЕКИ ВИД=ОТ Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана
спасени ще бъдат позналите се човеци от Божия Български жречески  род 
 
Накрая ще разсекретим и разкрием тайната и на култовия митологичен Ноев ковчег, който е поредната уникална метафорична кодировка на Свещеният Български Божи ген,които ще бъде спасен: 
 
НОЕВ КОВЧЕГ=НОЕВ КОВТШЕГ=
ГЕН БОК ЕШ ВО ТЕН=Гена на Бок Ешуа и Богиня Диана

Продължаваме с оригиналния повествователен текст на статията,като изваждаме и разсекретяваме последните висши нива на разсекретена информация: 
 

Но това е нищо! Беше разкодиран и друг свитък, който буквално накара учените да онемеят, и който цитира директно територията на България! 

Свитъкът е озаглавен „Библията на Нефилимите“ или „Библията на Пазителите“. Ръкописът е датира от 300 г. пр. Хр. и разказва историята на Енох – дядото на Ной, който е описан като пророк, който е дошъл на Земята от звездите.
Текстът разказва как в дълбока древност на Земята са кацнали ангели, които са се съвкупявали с обикновени жени. Техните наследници са наречени Нефилими – гиганти, които са на практика хибриди между небесните същества и хора.
Всичко това се е случило в свещената земя. Чак сега става ясно, че тази свещена земя не е в близкия изток, а край древния град Кабиле.
 
  
 
 
плей листа:
Яница – Земен рай
Росица – Кътче от Рая
Емил     –  Моя страна,моя България  

image
momenti.info/ff4.php       
Зайчи връх и Кабиле


Днес древния град е до село Кабиле, което се намира в сърцето на България близо до Ямбол! 
Градът е основан в края на 2-рото хилядолетие пр.Хр. (абсолютна манипулация на археолозите,за да скрият Сътворенческия произход и статут на Кабиле!) и винаги е смятан от археолозите за един от най-ярките примери за величието на Тракийската цивилизация.
Точно този район е бил цитиран от древния анонимен автор като „най-важното място на планетата“, от, където Пазителите са командвали света!
Новите данни от свитъците разкриват и непознато до днес пророчество на Енох.
Той твърди, че след „четирите луни“ свещената земя пак ще се превърне в център на Света!

Според редица експерти „четирите луни“ описват „лунна тетрада“!
Това са 4 поредни лунни затъмнения, които се случват в период от една година. Също познато като „кървавата луна“ явлението е безпрецедентно и се случи през 2014 и 2015.
Мнозина религиозни експерти видяха пророчество за края на света, но явно това е знак за началото на нещо ново!

Дали това не значи, че България най-накрая ще заеме достойното си място сред световните центрове – напълно е възможно.
Всички българи знаем, че земята ни е свещена. Мнозина наши и международни учени доказаха, че най-старата цивилизация на планетата се е зародила точно тук, и тези нови сведения за Божествено /или извънземно/ присъствие съвсем не са случайни. Всепризнатият пророк Петър Дънов ясно е казал, че България ще се превърне в „Новия Йерусалим“. 
Учителят не веднъж е казвал, че България е най-свещената земя на планетата ни. Подобни открития ни карат да гледаме смело напред, да вярваме в бъдещето и да се гордеем с миналото си. Само нека се се надяваме, че политиците ни няма да затрият бъдещето ни.

Копирано от: bgred.net/2016/07/05/овчар-откри-древни-делви-в-пещера-разк/



 

 
Ето поредните разсекретени документи от тези пасажи: 
 
ЧЕТИРИТЕ ЛУНИ=ТШЕТИРИТЕ ЛУНИ=Рода Дуло на Ешуа и Диана
идва времето на праведните Жреци от Рода Дуло на Исус и Мария Магдалена 

ЛУННА ТЕТРАДА=Рода Дуло на Диана=Друиди от Дуло

ЧЕТИРИ ПОРЕДНИ ЛУННИ ЗАТЪМНЕНИЯ=Братя от Дуло на Изуш и Матара Диана

КЪРВАВА ЛУНА=
Бог е Бълкарин
култовата прокламация,съобщаваща трансепохалната тайна,че Богът Творец е Българин!

НАЧАЛО НА НЕЩО НОВО=НАТШАЛО НА НЕШТО НОВО=Дуло на Ешуш и Богиня Диана–
идва времето на праведните династи от Божия род Дуло,които ще управляват света


Накрая разкриваме точните параметри на Първосвещения Божи град Ямбол,който е посочен за най–важното место на планетата,Сътворенческият и бъдещият център на Света!

НАЙ–ВАЖНО МЕСТО НА ПЛАНЕТАТА=МЕСТО на Дуло на Бог Ежуа и Богиня Диана–Сътворенческото рожденно место на Божиите деца,които са жреческите потомци на Божия род Дуло


И пак ще цитираме основния пасаж от статията:

"Свитъкът е озаглавен „Библията на Нефилимите“ или „Библията на Пазителите“. Ръкописът е датира от 300 г. пр. Хр. и разказва историята на Енох – дядото на Ной, който е описан като пророк, който е дошъл на Земята от звездите.
Текстът разказва как в дълбока древност на Земята са кацнали ангели, които са се съвкупявали с обикновени жени. Техните наследници са наречени Нефилими – гиганти, които са на практика хибриди между небесните същества и хора.
Всичко това се е случило в свещената земя. Чак сега става ясно, че тази свещена земя не е в близкия изток, а край древния град Кабиле." ,


защото той крие тайната на нефилимите и Ямбол:
 
Ето тайната на култовото възлово име в Библията–нефилими
 
НЕФИЛИМИ=Н (кодировъчен пълнежен назал) +ФИЛИМИ=ФИЛИМИ=ИМФИЛ=Имфол= Имбол=Ямбол
 
НЕФИЛИМИ=НЕ +ФИЛИМИ=ФИЛИМИ=ИМФИЛ=Имфолии=Имболии=Ямболии–Ямболиите,Божиите генетични пост–Сътворенчески деца,са култовите мистични и мистериозни нефилими   

Ето и новоепохалната тайна на нефилимите и на Ямбол и Ямболии,скрита в наименованието на възловия свитък Библия на нефилимите

БИБЛИЯ НА НЕФИЛИМИ=БИБИЛ от Ямбол=Бабел от Ямбол=Павел от Ямбол

този документ съхранява информация за Павел,първородният син на Исус и Мария Магдалена,роден на 24 декември (Бъдни вечер) 33 г н.е. в Първосвещения Божи храм и Родилен дом на човеците Безистена в Първопрестолния Божи град Ямбол.

– повече инфо за Павел,който е всички "римски"императори от Нерон до Диоклециан включително,защото е Цар Авитохол (33 г–333 г),родоначалник на новоепохалната генерация на Дуло,от тогава до сега Свети Павел,Шеф на Небесното светейшество, върховен надзорник и закрилник на Българите–Свещеният Божи народ,вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел"

Другото наименование на този документ–Библия на Пазителите,ни съобщава в същия код за Божествения произход и статут на Павел: 

БИБЛИЯ НА ПАЗИТЕЛИТЕ=Павел от Дуло на Иза и Богиня Диана


Всичко, което Библията конкретно казва за нефилимите е, че били „силни и прочути старовременни мъже” (Битие 6:4).
Нефилимите не били извънземни, те били буквални, физически същества, родени от съюза на Божии синове и човешки дъщери (Битие 6:1-4).

НЕФЕЛИМИТЕ СА СИЛНИ И ПРОЧУТИ СТАРОВРЕМЕННИ МЪЖЕ=
НЕФЕЛИМИТЕ СА
Одриси на Бог Ежуш Селен (Змей) и Богиня Диана Матара Мария=
Ямболиите са Одриси на Бог Исус Селен (Змей) и Богиня Диана Матара Мария 


НЕФЕЛИМИТЕ НЕ БИЛИ ИЗВЪНЗЕМНИ=НЕФИЛИМИТЕ са Ямболии от Бог Изуз
 

Същата информация се потвърждаво и от друг информационен канал от статията: 

Енох е дядото на Ной,който е описан като пророк,дошъл на Земята от звездите.   
 
ЕНОХ Е ДОШЪЛ ОТ ЗВЕЗДИ=Хан (Кан,Жрец) ДОШЪЛ от ВЕЗИЗДЕНА=Хан ДОШЪЛ от БЕЗИСТЕНА
документ указващ,че всички Жреци,Духовни водачи и цивилизатори на всички племена по света,идват от Първосвещения Божи храм Безистена от Ямбол




Ямболии,Българи и Българки–гледайте,смятайте,кодирайте и разкодирайте,въртете и анаграмирайте тази сакрална информация–все при Българските Богове и Техния Първосвещен град Ямбол и храм Безистена ще стигнете,което е и най–добрата блага вест за вас и за нашето Спасение,което започна с нашия просветителски блог заради напредналата фаза на нашето запланувано и провеждано от заговорниците срещу Българите и от душманите ни унищожение! 

УНИЩОЖЕНИЕ на РОДА на=УНИШТОЖЕНИЕ на РОДА на=на РОДА на Диана и Ежуш
 
– Да унищожат Божият Род!
– Себе си ще унищожат,душманите ни безумци!


И пак ви казваме–давате ли си сметка и проумявате ли,каква поредна епохална удивителна тайна ви разкриват директно Боговете ни и колко сме благословени заради това!
Същите въпроси и послания отправяме и към маститият ръководител на проекта за фалшификация на документите от Кумран : 

– Гледай сега,д–р Алексей Юдитски,проумяваш ли,какво ти казват вече в прав текст Българските Богове Властелини и Господари на световете!
Носиш висок процент Божествен Български феноменен интелектуален имплант и би трябвало да зацепиш,че майтап и тинтири–минтири в тази работа няма и вече прошка няма да има за душманите на Българите,ако не се освестят и покаят искрено и коленопреклонно,че и лежешком в прахта,пред Божия народ–Българите от Всемирното Бяло Братство! 

НЯМА МАЙТАП И ТИНТИРИ МИНТИРИ=Има Друиди (Жреци) на Богиня Диана Мат Мария  

ВЕЧЕ ПРОШКА НЯМА ДА ИМА от=от
Бок Ешуч и Богиня Диана Мад Мария

Всеки който има акъл на първокласник и интелект над нивото на бавнозагряващият албански реотан и може да сметне,че две и две прави четири,трябва да е убеден от тази безапелационна безгрешна лингва–математика на 100%,че тази всичката информация,която му се разкрива,е директно Божие откровение и висша Божия милост за неговото лично спасение!

Нали чуваш,братовчеде българо–юдейски,какво ти казват Боговете ни–и за тебе най–вече се отнасят тези превенции в прав текст!

И знай!

И да криеш и обличаш в псевдо–научни маскировъчни люспи документите за Българските Богове,които са в ръцете ти и много добре знаеш какво пише в тях за Божия Български Род и Народ,и да ги фалшифицираш,и да не ги криеш–нас ни е все тая,защото за тази сакрална информация–информацията за Българските Богове, ние имаме безброй интердисциплинарни канали,които Те лично ни разкриват,и как пък ще съумеете да скриете високите до небесата Български пирамиди и да избягате от потопа!
 
НА НАС НИ Е ВСЕ ТАЯ защото познаваме=защото познаваме Богиня Диана и Исус

НА НАС НИ Е ВСЕ ТАЯ защото  сме от=защото сме от ВЕСИСТЕНА=защото сме от БЕЗИСТЕНА


От Божият всепоглъщащ потоп не се бяга–в Божият потоп само може да се плува по течението му по вълните на Любовта! 
 
МОЖЕ САМО да се плува с=да се плува с Исуж и МаМа=да се плува с Исус и Мария Магдалена  

ДА СЕ ПЛУВА С=
Павел от Исус и Диана



Знаем,че и на тебе ти е много криво,защото си проумял като интелигентна българо–юдейска ашладиска след еврейското племе,че предците ви ви натресоха и вмениха нашата Божествена история за ваша и фалшифицираха родовата ви племенна история, та сега пъшкате под непосилния ѝ непостижим за вас Божествен товар и феноменен статут,и да се чудите и маете къде да намирате материални и духовни доказателства за нея,каквито нямате ни най–малко,затова докато е време,вземайте се присламчвайте в пълно искрено разкаяние към нас–Българите от Всемирното Бяло Братство и изкупвайте черната карма на предците си с богоугодни добри дела към Българите–докато е време,защото ама хич вече няма и не остана време!
Ние сме дълготърпеливи и много простителни,но в допустимите граници. 

ИЗКУПВА ЧЕРНА КАРМА на=на
Черни Кан (Жреци) от Бок Иза и Мария–
натворената черна карма от изродените династи на Българските Богове според раздадените им отрицателни роли по Божият проект на трансдепохалната драматизация Българите и човешката цивилизация

ДА СЕ ЧУДИ И МАЕ за=за
Исуш и Мад Диана





Из коментарните сърф–вълни на Фейсбука по темата:

Ошо Алия
прекрасна високопосветена феноменна Българка,неуморна труженичка на Българската историческа родова нива и боляща за Българския род и Българщината.
С високо самолюбиво и докачливо его,пречещо ѝ да вземе акъл и познание от другите (от нас) и да премине в сакралното Божие измерение,тъпчеща на едно место в предверието на храма (както един друг голям Българин с широко родолюбиво сърце–Павел Серафимов,блогерът sparotok,завел сума ти търсещи произхода си Българи до тунел с много светлина и информация за Българите,но без изход и без пресен въздух в тарапаната) и не желаеща да вземе и приложи Свещения шифър за разсекретяване на сакралната терминология и имена с които работи,и да литне в небесата в Божието бездъние на Познанието,а продължаваща да се върти в омагьосания затворен и не водещ до никъде кръг на десакрализираната травиална първосигнална опростачена етимология на фалшификаторите лингва– учени!

ЛИТНА В НЕБЕСАТА=Дуло от Бог Иса и Богиня Диана

БОЖИЕ БЕЗДЪНИЕ=Бог Ежуз и Богиня Диана

БОЖИЕТО ПОЗНАНИЕ=Бог Ежуз и Богиня Диана


Ошо Алия:


Кабиле е Древнобългарско наименование посветено на Бал Древнобългарската Богиня на Светлината и кръстница на БЪЛгарите.
Кабиле означава планински връх на светлината който е и светилище на Бал.
 
drumivdumi.com/кабиле-силно-ехо-дълбока-древност/ 
 
Dinko Dinev :

na kabile ima mqsto kudeto sa zaka4ali korabite do tam e imalo voda edno vreme..

Ще разсекретим този култов кодиран документ,приеман в прав текст на доверие от непосветените: 

ЗАКАЧАЛИ КОРАБИТЕ=Кая (Скално светилище) на Диана и Изуш Болкарина 


Ivelina Georgieva :

Тук в този древен свещен град Кабиле е идвал и живял Исус Христос !
Това го пише в арабските хроники...
Светите места пр.н. ера са се намирали тук на Балканите !
Записано е така:

"Когато Исус Христос отива в свещения град Кабиле на Балканите в Тракия ... "


Божия Благословия !

––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––

И тъй като темата ни е за последните разсекретени документи от Кумран,които указват, че България,Тракия,Ямбол и Кабиле са сътворенческият управленчески център на Земята и човешката цивилизация,а пък този център се управлява от Господ Бог Исус, то заради просветената Ивелина Георгиева и заради вас,наши феноменни и вече просветени Братя и Сестри Българи,ви даряваме с откровенията на Исус от нашия общ постинг

"Пътуваме с машината на времето за експеримента с разпъването на кръста и операцията по Възкресението на Исус–Господарят на Извънземните,идващи скоро!"
bezistena.blog.bg/history/2016/05/02/pytuvame-s-mashinata-na-vremeto-za-eksperimenta-s-razpyvanet.1448866

...Майка ми имаше навика да ми пробутва разни християнски книжки и брошурки с елементарни като на приказка картинки за този непознат евреин Исус и неговите странни истории и фокуси из пустините на евреите някъде на изток,и колкото да се противях и ги разчиствах из многобройните ми светски и професионални книги и служебни технически инженерни документи,все отнякъде изкачаха малки цветни комиксови книжки с картинки и все добродушно и подканящо гледащият ме идол на майка ми Христос,под чийто образ тя винаги старателно пишеше "Ванчо,Исус те обича!" 
Бях турил една такава тънка брошурка между страниците на един дебел справочник, и колчем го прехвърлях,все я ползвах да си отбелязвам страницата,че затова не бях я изхвърлил.    

Стабилната ми светска модерна опитност и житейска мъдрост ме бяха предпазили от намордника и капаците на християнския догматизъм и фанатизъм,повеляващи християнинът нищо друго да не поглежда и да не хваща вяра извън евангелските документи и канони,и затова 77 стих от игнорираното от всички християнски деноминации прекрасно и силно езотерично апокрифно Еванглие на Тома,винаги ме водеше при търсенето на Исус:

Исус каза: 

Аз съм Светлината,
Която е над всичко!
Аз съм Всичко.
Всичко от Мен е дошло,
и всичко към Мене се връща! 
Разцепи дървото - Аз Съм там.
Вдигни камъка - и там ще Ме намериш!
 
 

ЕВАНГЕЛИЕ НА ТОМА  
www.taiji-bg.com/articles/christianity/ch2.htm



През пролетта на 2001 година Исус ми каза:
Потърси ме в Ямбол,тук ще ме намериш!
",
и от тогава започна постоянно да ме залива и затрупва с безкрайна интердисциплинарна документация и информация с изумителни доказателства за това,като ме въведе в постоянна физическа и окултна духовна връзка с Посветени Българи от Всемирното Бяло Братство. 
Тогава Той ми разкри и тайната на Свещения шифър на Сътворенческия Български Божи език,чрез който ми показа в насърчително–повелителния израз "ще ме намериш!", и любимата си Мария,която веднага ме взе в нежните си обятия,и оттогава двамата протягат ръце към вас да ги познаете и намерите и вие в тия документи, които разсекретяват чрез нашия екип :

ЩЕ МЕ НАМЕРИШ=ШТЕ МЕ НАМЕРИШ=Мат Мария и Ешуш
Майка Мария Магдалена и Исус 

ПОТЪРСИ МЕ В ЯМБОЛ=Богиня Матара и Иса са в Ямбол
ПОТЪРСИ МЕ В ЯМБОЛ=Богиня Матара и Бог Иса от Ямбол

НЕЖНИ ОБЯТИЯ на=на
Ежуа и Богиня Диана

 
През месец октомври 2004 като се ровех из книгите си,от тях изпадна малката подложна брошурка за Исус,когото от три години вече аз неистово търсех непрестанно в Ямбол и в България навсякъде,и откривах не само него,но и Мария Магдалена,че Те са имплантирани навсякъде в живота на Българите! 
 
Този път наивно–детската брошурка с картинки и приказни елементаризми за Исус превлече търсещото ми внимание още от корицата,на която бе инарисувано как Исус слиза от планината.

image
+
image
 
Тази планина по външен вид и параметри много приличаше и наподобаваше 1:1 на скалното светилище Кабиле,но преди доста време,примерно преди 2000 години,преди да започне да се покрива с тънък 30–40 сантиметров пласт почва и растителност.

Ние знаем с категорична сигурност от безброй засекретени документи,аргументи и факти,че светилището на Кибела Артемида Фосфорос на Зайчи връх е централният транспространствен портал и телепортационна стартова и приемна площадка–космодрум,а на вас постоянно показваме различни документи за това,два от които представяме сега за съпоставяне на евангелските легенди от малката протестантска книжка за явяването на Исус Христос,който е Богът Отец Творец и Демиург,преди 2000 години на Кабиле,със сегашни снимки на свещения пирамидален хълм:

image
 
Римляни,които се оказаха всичките все Българи!
Българи,които се оказа,че са истинските Римляни!
image
  
Светилище на КИБЕЛА АРТЕМИДА ФОСФОРОС=
Светилище на Богиня Матара Диана и Бог Исус Бълкарина 

image

КОСМОДРУМ=К ОС МОД РУМ=
Кая (скално светилище) на Иса и Мад Мария

КОСМОДРУМ=Кан (Жреци) на Иса и Мадара

високотехнологично енергийно съоръжение за пътуване на Жреците и Боговете и Светиите през времепространствения континиум


В началния ми период на каноничното християнско посвещение щях да заключа,че
прилики всякакви и асоциации какви ли не,пък и в еванглията никъде не пише,че Исус е идвал в България,че и в Ямбол,и баш на Кабиле!

Да,ама аз вече бях посветен за истинската истина кой е Исус и знаех от упоритите ми дирения и интердисциплинарните инженерни взаимно засичащи се паралелни доказателства,че в каноничните християнски книги и постулати има много несъответствия и разминавания,да не казвам за него време на просвещението ми квалификацията "категорични неточности и лъжи",както и че в тия документи и в всякакви други съпътстващи ги допълнителни като тази наивна брошурка,има импланирана винаги засекретена кодирана информация за Българските Богове,затова турих една информационна указателна стрелка с надпис светилище Кабиле,защото с категоричност знаех вече от три години от много други разсекретени документи,че Кабиле и Зайчи връх са главният енергиен планетарен център и транспространствен портал за комуникация между световете,през който пътува и Исус Христос,който е Господ Бог Отец Исус Демиургът!

––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––
Още огромна информация за Кабиле в нашия блог с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Кабиле"

 
                                                                 
image


екип на bezistena и Свети Дънов,под чието ръководство и диктовка разработвахме двата поста по темата,както и двамата ни влюбени Богове : 
 
image


ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
12.09.2016 12:34
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. sartorium - Понеже не съм анонимен и също като Вас съм под протекцията и закрилата на Светия Дух
13.09.2016 02:58
си позволявам напълно да се съглася с твърдението, че Ямбол е център на Вселената.
Много е вярно и това, което казвате за блогъра Икономист, че е кръгъл глупак.
цитирай
3. bezistena - Адмирации и насърчение за посве...
13.09.2016 03:21
Адмирации и насърчение за посветеността ти,Приятелю sartorium!
Само частта за този "блогър Икономист, че е кръгъл глупак",е непонятна и непозната за нас–има някакво недоразумение,защото не сме общували с такъв блогър и не сме правили такива дефиниции за "кръгъл глупак"!
Добре е да го уточниш този момент.
Бъди благословен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676126
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!