Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2009 11:51 - Държавна сигурност и Волен Сидеров
Автор: monarchism Категория: Политика   
Прочетен: 14318 Коментари: 12 Гласове:
1Писмо от Георги Ифандиев:

"Натъжихте ме. Скъпи сте ми, но истината ми е по-скъпа. Изненадва ме фактът, че констатирате, а не анализирате; слушате, а не вниквате; четете, а не мислите. Защо приемате нещата едно към едно, без да дирите причините? Кой доведе страната до всичко това? Не са ли комунистите? Да ги бесим? Опазил ме Бог, но бих ги натикал в трудови лагери тъкмо, защото се нуждаем от пътища и всичко друго, което описвате. Човешко същество, приело идеите на една мракобесническа организация, лишила от живот поне 300 000 свои сънародници, са си престъпници или съучастници в престъпления!
Кой циганизира България? Достатъчно е да прочетете монографията на проф.Балкански, в която изследва родословието на Тодор Живков . В нея ученият доказва циганския произход на Живков. И това, че за да изкара колко добре живеем при социализма и нацията нараства, започва да внася цигани от Румъния (майка му е от там, затова е Маруца, а не Мария). Ако имахме държава, циганите щяха и да учат, и да работят, и да плащат сметките.
Така стоят нещата и с всичко останало. Сега да видим къде се намира през това време любимият Ви “вожд”, от какво семейство произхожда? И двамата му родители са комунисти, а бащата – активен борец. Виновен ли е той? Отворете “От Матея свето Евангелие” и се запознайте с гл. 7, ст 15-20 (цитирам по памет). Прочетете цялата гл. 23. Разровете се и в другите евангелски текстове, за да се убедите: Господ учи, че синовете ще плащат греховете на бащите до девето коляно. Накрая си спомнете народната мъдрост: Крушката не пада далече от дънера.
И така, ***Вашият любим “вожд” завършва фотография в техникума “Вилхелм Пик” и започва работа във филиала на Шесто управление на Държавна сигурност към Окръжното управление на МВР във Враца. Сетне го назначават за фотограф в Националния музей на литературата в София с директор отявления живковист Георги Свежин. “Вождът” е буйно момче с литературни амбиции. Почти всяка вечер е в кафенето или ресторанта на Съюза на българските писатели, където често се напива и бие с други почерпени посетители. Заплатата започва да не му стига. Затова се хваща на работа при фотограф-частник.
В ония години, за да бъде частник, човек трябва задължително да е сътрудник на ДС. Благодарение на ченгесарското си самочувствие частникът не заплаща на “вожда” Ви за някаква извършена работа. Буйният бъдещ “вожд и учител” му отказва някаква не евтина фотогравска апаратура. Ченгето се оплаква на водещия си офицер. И на “вожда” му спретват т. нар. курт-капан. В уречен ден и час фотографът-частник го кани да се оправят в кафе-панорамата на НДК. Заведението е пълно с цивилни ченгета. Волен сяда и разговорът започва. По едно врем влиза едър млад мъж, изтъпанчва се пред бъдещия “вожд” и показва картата си на офицер от криминалния отдел на Софийско градско управление на МВР. Моли онзи, дето ще се яви “вожд” да изпружи ръцете си и му надява две не дотам красиви и приятни гривни, свързани с верига.
Обаче след арестуването не следва следствие. Бъдещият “спасител на нацията” е освободен без последици. Дали? Вербуван е за нещатен сътрудник на Държавна сигерност – агент за влияние. По-късно започва да се обажда по телефона в радио “Свободна Европа” и да го пускат в пряк ефир. Не следва нищо. Създават му т. нар. легенда.
Какво се случва с “водача на масите”? Той се включва в най-малко три “неформални” сдружения, издава “неформално” списание… Накрая е сред първите, включили се в СДС. Става журналист във в. “Демокрация”. С едва половингодишен журналистически стаж го издигат за главен редактор на вестника. Тогава се развихря на два фронта. Първият е на “журналистическото творчество”. Яростно ругае не само комунистите, но и националистите. Пише, че “национализмът е последното убежище на комунистите”. (Моля Ви, не ми искайте доказателства, а просто отидете в градската библиотека, вземете теченията на в. “Демокрация” от 1990 до края на 1991 г. и търсете.) По онова време за “вожда” американците са “солта на Земята” и всичко, което правят, е най- и по-! Второто му развихряне е в любовта. Но това си е негов проблем, иначе мога да разказвам и по тази тема. Чудно е обаче, че е “вярващ православен християнин”?!
Когато го изгонват от “Демокрация”, защото с “кадърността” си е намалил тиража на половина, става главен редактор на сп. “София”, издавано от Андрей Венцелов “Висарионович” Райчев. През есента на 1995 г. има общински избори. Все още заблудените, но обичащи демокрацията софиянци подкрепят Софиянски (това е отделна тема). Вашият любим “вожд” се ориентира по-правилно (по-точно е да се каже “ориентират го”). Той оглавява пресцентъра на кандидата на БСП за кмет на столицата, изпълнителния директор на Първа частна банка Венцислав Йосифов. След провала оглавява пресслужбата на “Овергаз”, по онова време част от “Мултигруп”. С официалния собственик, съветския възпитаник Сашо Дончев се познават от родния им Ямбол. И двамата са от едно червено котило…
След това се озовава във в. “Монитор” на бившия заместник-партиен секретар на в. “Отечествен фронт” Петьо Блъсков. Постепенно онези, които го водят, променят линията му на поведение. “Вождът” бавно и полека започва да израства като антиконформист и националист. Любовта му към американците постепенно изстива. В статиите му те все по-често придобиват образа на сатаната. Отнякъде изплува ликът на добрия Дядо Иван, православния “освободител”, до неотдавна руган от същия “вожд”. И тогавашният Симеон ІІ намира все по-често място в статиите на “вожда”. Някак неусетно двамата започват да се явяват “спасители на нацията”. Царят е почти Месия. Накрая той си идва и кани “вожда” на среща. На нея му предлага да го включи в листите на НДСВ, което “вождът” тъй усърдно възхвалява от страниците на “Монитор”. Обаче, явно по нареждане на съответните служби, царят не предлага на “вожда” челно място. И знаещият, че е предопределен “да спаси” българския народ от всичко и всички се нацупва и ритва миндера на приятелството. Още на следващия ден Симеон ІІ се превръща във враг и сатана.
Накрая и Петьо Блъсков е принуден да вдигне ръце. Тогава на помощ се притичат познатите от Ямбол, които притежават СКАТ. Нататък всичко изглежда ясно. Ама за онези, които не разсъждават, не е. Например никой не пита “вожда”, като се прави на толкова убедено вярващ православен християнин, защо живее без брак с бившата снаха на комуниста и сътрудника на ДС Радой Ралин? Или, като е толкова голям националист, защо не е допринесъл за тази нация с поне едно детенце – българче? Да продължавам ли?
Сега, под диктовката на водещите си офицери, “вождът” обвинява за всичко циганите, турците, ДПС, Ахмед Доган, американците… И нито веднъж “славната и непобедимата” БКП и нейната Държавна сигурност. А как да го стори горкият, като онези, дето напуснаха парламентарната му група, бяха до един офицери от ДС и МВР? Стела Банкова е комунистка и дългогодишна лична секретарка на члена на ЦК на БКП и първи секретар на ОК на БКП в Сливен, кандидат-члена на Политбюро на ЦК на БКП и министър на културата, кума на Владимир Тодоров Живков Георги Йорданов. Минчо Христов е син на комунистически дипломат. Павел Чернев е откровена мутра от “Болкан Секюрити”. Петър Берон е по-популярен с агентурния си псевдоним Бончо. А някой пита ли дали от времето на Живков е имало по-голяма семейственост (шуро-баджанащина) от тази на “вожда”: любовница – говорителка на партията и главна редакторка на партийния вестник; нейният син – депутат и наблюдател в Европарламента (едва 22-годишен); нейният баща – главен координатор на партията! Евала!
През това време маса турци-антикомунисти, лежали по затворите и в лагера Белене, дирят справедливост. И са лоши, мръсници, гадове… Макар да изтъкват, че са българи и искат да живеят и работят в родината си. Обичат България и са готови да умрат за нея,както много изселници от Бурса, където, ако се появи Ахмед Доган, ще го линчуват публично. Прочее Ахмед доган и кохортата му произлизат от същата БКП и нейния “железен юмрук” ДС. Атентатите на т. нар. турци са организирани от ДС и са осъществени от нейни агенти с логистичната й помощ.“Националистите”, са повечето бивши комунисти (справка Стефан Солаков – офицер от първо главно управление на ДС, свързан с турските тайни служби МИТ, сниман в колата на покойния Фатик да пренасят дрога през граница, Димитър Аврамов – офицер от Второ главно управление на ДС; често появяващите се с тях Борислав Йотов – агент на Шесто управление и Минчо Минчев – началник на филиала на Шесто управление на ДС в Окръжното управление на МВР-Кърджали).
Ето, това е картината на Вашия “национализъм” и образът на любимия Ви “фюрер” (водач означава тъкмо това. Той постоянно употребява типично комунистическия термин съратници). Хала да Ви е. Тежко и горко на България с подобни. Извинете, но ми е жал за Вас и децата Ви. Вие не ги учите да различават чистото от мръсното (има добри и лоши българи, турци, цигани, евреи…), да мислят и анализират, да търсят и откриват причината, а не само да констатират симптомите. Тъкмо на това разчита комунистическата мафия.
Навярно онзи ирландски професор е прав. Свястното у нас е на изчезване.
Моите приятели и хората от които съм се учил,са свестни хора.Сред тях няма Волен-Сидеровци и слава Богу! Ние сме патриоти, обичаме родината и народа си, но знаем какво е възможно и какво не. Затова не лъжем и не заблуждаваме никого. Животът ни е бил такъв, че въпреки греховете си (само Бог е безгрешен), гледаме своите деца в очите без основания за срам. И това ни стига.
Желая Ви здраве и дано Бог Ви помогне да отворите съзнанието си, както и да използвате главата си за нещо повече от носене на шапка.

П.П. Все повече хора, с които се срещам, смятат, че на фона на “Атака” тристранната коалиция изглежда ведра и привлекателна. Това също е една от целите."

 

Интервю на Николай Колев - Босия - https://www.bulpress.net/article/3916

 

"- Има обаче и друг аспект, който повечето медии забравят. Че ако някой е вербуван заради това, че е извършил дадено престъпление, и в замяна на сътрудничество не му се търси наказателна отговорност, съответният служител, който го е вербувал, би трябвало да отиде на съд...
- Действително, строго погледнато, с укриване на престъплението се извършва ново престъпление. Но имаше в нормативните бази такива документи, които позволяваха включително да се инсценират престъпления, за да могат да вербуват даден човек. По такъв начин се вербуваха хора за криминалната милиция. Много са вербувани и за ДС - хора с проблеми, които се намират в неравностойно положение, инвалиди, хора, които имат отмъстителен характер и прочее. Що се отнася до престъпленията, те не са били тежки - убийства или опити за убийства. Най-често това бяха рекет /тогава това се наричаше опит за изнудване/, измами или пък продажба на порнокасети. Има един такъв политик, който е вербуван заради продажба на порнокасети. Става въпрос за Любо Пъпката. Той е хващан два пъти. Въпреки че жена му Диляна е внучка на Паун Грозданов/комунистически функционер - б.р./, а баща му беше личен отоларинголог на Тодор Живков, службите не са се уплашили от това и са го вербували. Друг такъв случай е Волен Сидеров. Вербували са го заради кражба на японски фотоапарат - скъп, на цена около 900 долара. Дали тази кражба е била инсценирана, или той го е откраднал наистина, това не мога да кажа. Но има заведена преписка, която после е прекратена. Втората преписка е заради папарашка снимка - от периода, когато бил фотограф. Имам номерата и на двете преписки. Аз съм му ги показвал и на него.
- Как реагира той?
- Волен дойде да се бие с мен. Каза ми: "Лайнар, ще ти е.... майката!" Това стана в Съюза на писателите. Повтаряше го на всеки 30 минути, докато не излязохме навън. Той искаше да излезем, за да ме набиел, но аз му казах, че не ми е от категорията. Като излязохме в градинката на "Солунска",
той ми посегна и аз си го понатупах. Докато Капка не ме помоли да спра."

Тагове:   Волен Сидеров,


Гласувай:
11. haralanov - Хм...
12.04.2009 12:00
АТАКА е част от Комунистическата Мафия!Предишният Ви пост е също интересен.Поздрави!
цитирай
2. monarchism - Благодаря. :)
12.04.2009 12:02
Благодаря. :)
цитирай
3. jeane - hi
12.04.2009 12:08
Hello
my name is Miss Jesical Adames, i was very happy when i saw your profile
at this (blog.bg) today and it really attract me a lot i believe
that you are the one i have been looking for to share mine love and
mine good interest with , How is your health? i hope all is well with
you, and i want you to contact me with this e-mail address (
jesical.adames@yahoo.co.uk ) I believe we can move from here by
knowing each more better but remember that distance,age and color dose
not matter what matters is the true love and understanding, in my next
e-mail i shall include my photo, i will be waiting for your reply in
this my e-mail address ( jesical.adames@yahoo.co.uk ) write me back
further introductions. Bye my love.From Jesicalbaby
цитирай
4. анонимен - То всички ще се окажат свързани с ДС, ...
12.04.2009 23:16
То всички ще се окажат свързани с ДС, ебати!
цитирай
5. monarchism - Анонимен, няма какво да ги спира. ...
13.04.2009 19:38
Анонимен, няма какво да ги спира. Докато няма закон за лустрация, ДС и БКП ще разиграват циркове, а раята ще им вярва.
цитирай
6. nkf - Калояне, поздрави, че така добре си ...
20.04.2009 23:19
Калояне,поздрави,че така добре си окомплектовал подробни и изобличаващи данни за псевдоцаря и главният "националист" на "чистата и свята реСпублика" :).Предполагам,че не би имал против да препечатам статията в моя блог ,колкото повече хора я четат,толкова по-добре.
цитирай
7. monarchism - Няма проблеми. :)
22.04.2009 21:43
Няма проблеми. :)
цитирай
8. watchtowerman - Браво!
18.05.2009 11:37
Правилно! Познавам го от набега му като гл редактор в "Демокрация". Там забрани издаването на християнски материяли, които тръгнаха малко след това в "Дума".
цитирай
9. monarchism - Нищо чудно този плужек да е забра...
18.05.2009 11:54
Нищо чудно този плужек да е забранявал публикацията на християнски материали, все пак в раннните си години той толерираше педерастията и свободното поведение. Сега вече е пламенен "християнин".
цитирай
10. lambo - Има и други тъмни петна в биографията му
21.05.2009 01:20
Говори се за циганския произход на баща му

В началото на "промяната" е бил на някакво обучение в САЩ

Има го на снимка в Москва с ислямския фундаменталист - Ахмед Рами

Получил е 1,6 милиона от Доган през 2005 г.
цитирай
11. monarchism - Това че е бил на обучение в Сащ за п...
21.05.2009 08:14
Това че е бил на обучение в Сащ за първи път го чета. Не го вярвам. В автобиографията му има още тъмни петна, като например голите фотосесии, които е направил за едно българско списание; толерантното му отношение към хомосексуалистите и размислите за това, че религията била утопия и човек трябвало да живее свободен....
цитирай
12. анонимен - Велика България
16.06.2009 16:12
Браво! Само така - трябва да се покажат кирливите ризи на всички псевдонационалисти и догански подлоги като мекерето Волен!!! Много интересен материал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monarchism
Категория: Политика
Прочетен: 2128913
Постинги: 205
Коментари: 2305
Гласове: 2548
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. Новъ Завeтъ
2. Блогътъ на Мартинъ (Crusader)
3. Блогътъ на Роялистъ
4. Блогъ - Иконимика за масите
5. Блогътъ на Меркаторъ
6. Блогътъ на Каравеловъ
7. Блогътъ на Димитъръ (thetrooper)
8. Журналътъ на Антонъ
9. Блогъ "Борба за Силна България"
10. Блогъ "Гота" - сайтъ за Българската аристокрация
11. Блогъ "Дворцова свита"
12. Блогъ "Дворците въ България"
13. Блогъ "Аристокрация БГ"
14. Националенъ светогледъ
15. Моятъ каналъ въ Youtube
16. Патриархътъ на Българската история - д-ръ Ганчо Ценовъ
17. "Кроватова България и покръстването на българите"
18. Книги на Монархическо-консервативенъ съюзъ
19. Монархически организации въ света
20. Списание "Геополитика"
21. "Консервативно - монархически клубъ" - Полша
22. "Право и справедливостъ" - Полша
23. Националенъ Консервативенъ Форумъ
24. "Македонска Трибуна"
25. Политически партии и организации, на които симпатизирамъ
26. Великите учени за Вярата си въ Бога
27. Бразилска монархия - принцъ Луишъ де Браганша
28. Църква на истинските православни християни
29. Документи за Църквата на истинските православни християни