Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2010 12:30 - Единен ляв фронт - комунисти и ислямисти
Автор: monarchism Категория: Политика   
Прочетен: 19899 Коментари: 37 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не гледам много телевизия, но тези дни нямаше как да пропусна новините за сбиването между някакви крайно десни и крайно леви формации. Крайно десните не ме вълнуват особено, за мен скин движенията нямат нищо с германския националсоциализъм на Адолф Хитлер, камо ли пък с някакъв български еквивалент. Не може и да се очаква друго от една интернационалистическа субкултура, създадена в Англия. Както ще се види по-долу, платформата на днешните националистически движения в (Н)РБ не се различава много от платформата на комунистите. Какъв ли генезис имат уж националистически организации?

Крайно левите обаче са друга тема. Явно е, че в републиката комунизма никога няма да бъде осъден. За това вина имат всички пребоядисани комунисти, наричащи се демократи. Все още някакви комунистически младежки организации си развяват байраците необезпокоявани от милиционерската власт. Двадесет и първи век е "Века на левичарството" - пълно е с отровени от комунизъм и либерализъм млади хора.

Ето какви симпозиуми си правят една част от левичарите - комунистите от младежкото движения "23 септември":

  

Заключителна декларация на Международния симпозиум

„Обединение на народите против империалистическата агресия”

Да си спомним за Еюп Бас, положил много усилия за обединението и общата борба на революционерите, на левите движения в Турция, отдал последните години от живота си на международната борба срещу империализма, който почина на 9 ноември (2009г. – бел. прев.).

Заради огромният принос на Еюп Бас за общата борба на потиснатите хора, симпозиумът, който се проведе на 4-6 декември, се посвещава на него.

Заключителната декларация, която беше приета от участниците в симпозиума, отбеляза няколко значими въпроса. Ето и нейния текст:

Дата : 4-6 декември 2009г.

По инициатива и покана на Народен фронт-Турция, симпозиумът „Обединение на народите против империалистическата агресия” се проведе в Истанбул.

Леви, комунисти, патриоти, няколко ислямистки партии, форуми и движения, а също и някои културни дейци и социалисти взеха участие в симпозиума.

image
 

В изказванията на участниците през изминалите три дни на симпозиума бяха отбелязани различни аспекти на въпросите, включени в дневния ред на срещата. Ето и заключенията, до които беше достигнато:

Първо: Симпозиумът приветства мъчениците, паднали в борбата срещу империализма и ционизма, и по-специално почита паметта на нашия другар, революционерът Еюп Бас. Симпозиумът поздравява всички народи, сражаващи се срещу империализма, ционистките атаки и реакционните и потиснически правителства.

Второ: Симпозиумът смята, че народната съпротива срещу окупацията на Палестина, Ирак, Ливан, Колумбия и във всички други окупирани страни е справедлива. Симпозиумът подчертава нуждата всестранно да се подкрепя разрастването на съпротивата на всички нива.

Трето: Симпозиумът призовава за освобождаването на всички затворници, подсъдими и революционери от затворите и от местата, където са задържани. Симпозиумът призовава за прекратяване на несправедливите дела, повдигнати срещу тях. Симпозиумът призовава да се сложи край на изолацията (в затворите – бел.прев.), която узаконява откритото насилие и потъпкване на фундаментални човешки права

Четвърто: Симпозиумът осъжда всички оправдания и основания, които империализмът изтъква, с цел да сложи знак за равенство между съпротивата на хората и тероризма. Симпозиумът призовава за отхвърлянето на всички закони, легитимиращи това приравняване. Симпозиумът призовава да се отхвърлят т.нар. „черни списъци”, които узаконяват превръщането в мишени на всички движения и хора, борещи се против империализма и стремящи се да разкрият, че именно империализмът е истинският източник на тероризъм.

Пето: Симпозиумът осъжда империалистическите (военни) бази навсякъде по света. Симпозиумът смята, че те са открита заплаха за суверенитета на страните, в които са разположени и иска закриването на базите.

Шесто: Симпозиумът вярва, че е възможно да се противопоставим на империализма и ционизма, като във всяка страна изграждаме платформи, обединяващи всички антиимпериалистически сили и хора, и смята, че спешно трябва да бъде изработена стратегия за реализиране на това. Тези платформи ще работят и ще се координират помежду си.

Седмо: Симпозиумът осъжда блокадата на Газа и призовава за нейното прекратяване. Симпозиумът призовава да се сложи край на всякакво (ционистко) заселничество, особено в Йерусалим, и да се прекрати бежанският поток. Симпозиумът апелира за дипломатически, икономически, културен и академичен бойкот на ционистката държава. Симпозиумът призовава военнопрестъпниците, и по-специално – ционистките командири, да бъдат предадени на международните съдилища.

Осмо: Симпозиумът приканва националните и ислямски палестински организации към диалог, базиран на документ за национално съгласие за прекратяване на националното разделение.

Девето: Симпозиумът осъжда отвличането на трима членове на FARC (Колумбия) от въоръжените сили на САЩ. Симпозиумът настоява за тяхното освобождаване, както и за освобождаването на Петимата кубинци от затворите на САЩ. Симпозиумът приветства антиимпериалистическата Боливарианска континентална координация

Десето: Симпозиумът съобщава за образуването на комитет, в който ще влизат представители от Близкия Изток, Европа и Латинска Америка. Комитетът ще се разраства, обхващайки всички континенти. Задачата на комитета ще бъде да осъществява решенията на симпозиума.

Единадесето: Симпозиумът благодари на Народен фронт-Турция за домакинството на симпозиума. Народен фронт-Турция ще търси възможности да организира симпозиуми всяка година. Симпозиумът пожелава успех на Народен фронт-Турция в борбата му срещу империализма и колаборационистките правителства.

6.12.2009г.

Участници:

- Народен фронт (Турция)
- Ливанска комунистическа партия
- Хизбулла (Ливан)
- Народен фронт за освобождение на Палестина
- Демократичен фронт за освобождение на Палестина
- Комитет против нормализацията на отношенията с Израел (Йордания )
- Боливарианско континентално движение (Венецуела)
- Венецуелска комунистическа партия
- Радикален работнически фронт (Гърция)
- Ново ляво течение (Гърция)
- Представители на Световния социален форум
- Комитет за свобода на изразяването и асоциирането – CLEA (Белгия)
- Движение за съпротива „23 септември” (България)
- Близки на жертвите (Палестина)
- Народен съпротивителен фронт (Хондурас)


www.septemvri23.com/

 







Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. boristodorov56 - Ето какво пише в сайта на нашето движение "23 септември" -
08.06.2010 15:14
"Така че да отговорим на въпроса: има ли правилни революции?
Да, всички са правилни!
Няма неправилни революции.
Има само неправилна крива логика на псевдомарксисти, в главите на които не се побира цялото богатство и сложност на реалната революция, размишленията за която представляват непосилни по своята конструкция за техните схеми и заучени цитати, разпадащи се при стълкновенията с диалектиката на действителната борба."


Чета и ми настръхва косата.

Питам се - след като има Резолюция на ЕП, Решение на НС - за осъждане на комунистическия режим - защо не се забрани със закон пропагандата на комунизма?
Както е забранена пропагандата на фашизма.
цитирай
2. monarchism - Решението на НС има козметичен е...
08.06.2010 15:23
Решението на НС има козметичен ефект, което е нормално. Ако имаше наистина някакво осъждане 75% от ОДС щеше да остане зад борда.
Кой ще забрани комунистическата пропаганда като републиката все още се управлява от ДС? Това че сме в НАТО и ЕС абсолютно нищо не означава. Вижда се, че и натовците и "европейците" нямат никакви проблеми да работят заедно с "бившите".
Пък и в тези държави марксизъма не е забранен.

Не само пропагандата им е разрешена, а и участието на избори. Така наречената "крайна левица" май не е пропускала избори...
цитирай
3. анонимен - Даже им разрешават симпозиуми с ...
08.06.2010 16:27
Даже им разрешават симпозиуми с разни ислямистки групировки . къде е полицията !
цитирай
4. анонимен - Около 500 антифашисти в София и още ...
08.06.2010 16:31
Около 500 антифашисти в София и още хиляди в цялата страна отбелязаха с различни чествания 65-тата годишнина от 9 септември – денят на народната Победа над монархо-фашизма. „23 септември” участва в организирания от Българския антифашистки съюз митинг-концерт пред Братската могила в София. Ние раздадохме наши материали на присъстващите хора и издигнахме плакат: „СВОБОДА НА НАРОДА!”.
цитирай
5. анонимен - ВТОРИ МЕЖДУНАРОДЕН МЛАДЕЖКИ КО...
08.06.2010 16:32
ВТОРИ МЕЖДУНАРОДЕН МЛАДЕЖКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФЕСТИВАЛ

„СЪПРОТИВА” (АТИНА, ГЪРЦИЯ)
цитирай
6. monarchism - Другите линкове ги изтрих. Ясно е за ...
08.06.2010 16:49
Другите линкове ги изтрих. Ясно е за какво става въпрос. Никой не закача комуноидите и те си правят съвсем свободно шествия, симпозиуми и фестивали.

Ами ако нацисти от цял свят си направят фестивал? Какво ще стане? Може би ще се вдигне цялото НАТО? Антантовски номера.
цитирай
7. анонимен - Съюзът
08.06.2010 17:29
между ислямистите и комунистите(левичарите) е очевиден.При това левичарите са много по-опасни от ислямистите, защото те имат солидни позиции в западният свят, а той разполага с икономическата мощ, която те могат, ако са на власт да използват, за да правят големи бели.
Преди западните левичари подкрепяха комунизма и комунистическите страни.След провала на комунизма сега подкрепят ислямизма.Демагогията им е отвратителна.Не исляма, а левичарите са опасни за човечеството.Това много малко хора го разбират.
цитирай
8. nkf - Доста е дразнещо, когато тази ин...
08.06.2010 18:39
Доста е дразнещо,когато тази интернационална измет започне да спекулира с така наречения патриотизъм.Моля ти се, били се събрали леви и патриоти, че и ислямисти и някакви културтрегери...Комунистите мимикрират под различни наименования.Като се сетя какви "патриоти" са велко вълканов или агент гоце и ми става лошо.
Но наистина е интересно как естествено левите и мюсюлманите си съвпадат.
цитирай
9. monarchism - между ислямистите и комунистит...
08.06.2010 18:59
анонимен написа:
между ислямистите и комунистите(левичарите) е очевиден.При това левичарите са много по-опасни от ислямистите, защото те имат солидни позиции в западният свят, а той разполага с икономическата мощ, която те могат, ако са на власт да използват, за да правят големи бели.
Преди западните левичари подкрепяха комунизма и комунистическите страни.След провала на комунизма сега подкрепят ислямизма.Демагогията им е отвратителна.Не исляма, а левичарите са опасни за човечеството.Това много малко хора го разбират.

Разбира се. Не споря - левичарите са основно зло, а ислямистите - техни подгласници. С все по-голямото ислямизиране на Русия обаче, скоро няма да можем да правим съществена разлика между комунисти и ислямисти. Ще настъпи време за нов вид евразийска идеология - ислямо-комунизъм. А тогава? С либералният ЕС ли ще се борим срещу новата/стара чума?
цитирай
10. monarchism - Доста е дразнещо, когато тази ин...
08.06.2010 19:05
nkf написа:
Доста е дразнещо,когато тази интернационална измет започне да спекулира с така наречения патриотизъм.Моля ти се, били се събрали леви и патриоти, че и ислямисти и някакви културтрегери...Комунистите мимикрират под различни наименования.Като се сетя какви "патриоти" са велко вълканов или агент гоце и ми става лошо.
Но наистина е интересно как естествено левите и мюсюлманите си съвпадат.

Борба срещу световният империалист - САЩ, срещу ционизмът - в лицето на Израел, срещу военните бази в света, които "са открита заплаха за суверенитета на страните, в които са разположени", срещу блокадата на Газа, "за" суверена Палестина и т.н.

Ако старателно им прочетеш платформата, няма да намериш голяма разлика в сравнение с платформата на "Атака" преди няколко години, или на БНРП, или на БНС и т.н.. :)
цитирай
11. анонимен - Повтарям:
08.06.2010 23:27
"Ислямо-левичарството" е новата "чума" на 21-ви век!
Комунистическата идеология си намери новата "ракета-носител", в лицето на исляма, или по-точно:/терористичния ислям/!
ТАКА ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ ,ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСТАВЯНИ НА ОБЩЕСТВЕННОСТТА, КАТО "РЕВОЛЮЦИОННИ ДЕЙСТВИЯ" ,ПРОТИВ ИМПЕРИАЛИЗМА И ЦИОНИЗМА!
Нормално е ,на тази база да се наблюдава сближение на политическите връзки между Москва и Анкара!
Повече от ясно е ,че в регионален план, това засяга интересите на България и
връзките ни с ЕС.
Логично е ,на тази база да се формират и вътрешните политически борби в страната ни, което /според нас/,отдавна е започнало ,с идването на Тройната коалиция на власт!
Новата политическа платформа на Първанов,без да съм пророк,просто ще бъде
продължение на "ислямо-левичарските виждания" на Доган!
Нищо чудно, на тази ислямо-левичарска основа, Първанов , да се обяви за "обединител на нацията"!
Водеща теза в неговата философия обаче, ще бъдат руските левичарски схващания, които той не може да надскочи,защото е техен изразител и възпитаник!Първанов, ще кокетира с исляма и Турция в бъдещата си политика ,но
руската линия ,ще бъде първостепенна.
ТАЗИ ДВОЙНСТВЕНА ПОЛИТИКА, МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ПАГУБНА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ
НИ СУВЕРЕНИТЕТ,ЗАЩОТО ,ТОВА ОЗНАЧАВА НА ПРАКТИКА ПОДЯЛБА НА БЪЛГАРИЯ МЕЖДУ ТУРСКИТЕ И РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.
ПРОСТО ЩЕ СЕ СПАЗИ СПОРАЗУМЕНИЕТО ОТ САН СТЕФАНО, РАЗДЕЛЯЩО СТРАНАТА НА СЕВЕРНА РУСКА ОКУПАЦИОННА ЗОНА И ЮЖНАТА -"ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ"!
цитирай
12. monarchism - Съгласен съм с написаното от теб. ...
08.06.2010 23:49
Съгласен съм с написаното от теб. Само не разбрах:

анонимен написа:
"Логично е ,на тази база да се формират и вътрешните политически борби в страната ни, което /според нас/,отдавна е започнало ,с идването на Тройната коалиция на власт!"

Кои сте Вие?
цитирай
13. анонимен - Симпатизанти,
09.06.2010 00:04
....на Национална Съпротива!
цитирай
14. анонимен - za borbata s chervenata napast
09.06.2010 01:13
Nikoga poveche komunizum! Tova trjabva da bude lozungut,na normalnite i pravilno mileshti hora v Bulgaria.Inache se nabliudava napun da se "vuzkessi" umrelijat komunizum v nashata strana! Na drugarite im trjabva mnogo silno da imat posledovateli i zatova podkrepjat s pari i vsichko ostanalo,takiva kato tezi ot"23-ti septemvri",t.e. ot "septemvrijskoto bolshevishko vustanie 1923 godina. Da budem mudri,razumni i da presechem i razkritikuvame ot samoto nachalo i do duno ,taja chrvena napast!!
alcom4
цитирай
15. анонимен - опасност
09.06.2010 09:04
Съчетанието комунизъм-ислямизъм е най-смъртоносното, което може да се измисли. Сега, съветска "Русия" и "модерна" Турция се включват в тоя батак и това е по-опасно от досегашните арабско-южноамерикански съюзи, пак спонсорирани от съветите и Китай.
цитирай
16. анонимен - ЧЕРВЕНО-ИСЛЯМИСТКА ЧУМА
09.06.2010 09:50
НЯМА ПО-СТРАШНО И ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОІИСЛЯМИСТКИ СЪЮЗ, А СЕГА ТОЧНО ТАКЪВ СЕ ВЪЗРАЖДА, ДАЖЕ ПО-ОПАСЕН ОТ ПРЕДИ - ОКОЛО ОСТА ТУРЦИЯ - РУСИЯ - КИТАЙ.
цитирай
17. monarchism - Тази Национална Съпротива има ли ...
09.06.2010 10:18
Тази Национална Съпротива има ли лидер, политическо движение ли е, надпартийно ли?
И защо емблемата на организацията е лъвче без корона?
цитирай
18. monarchism - НЯМА ПО-СТРАШНО И ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ...
09.06.2010 10:19
анонимен написа:
НЯМА ПО-СТРАШНО И ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОІИСЛЯМИСТКИ СЪЮЗ, А СЕГА ТОЧНО ТАКЪВ СЕ ВЪЗРАЖДА, ДАЖЕ ПО-ОПАСЕН ОТ ПРЕДИ - ОКОЛО ОСТА ТУРЦИЯ - РУСИЯ - КИТАЙ.

Включи и Иран.
цитирай
19. анонимен - http://society. actualno. com...
09.06.2010 11:24
http://society.actualno.com/news_301677.html
цитирай
20. анонимен - Икономическите закони са безпощадни (Т).
09.06.2010 11:26
Ако тези псевдокомунистически фракции изтрият интернационализма, като част от идеологията си, ще имат много повече успехи всред все полетаризиращата се България. Немога да разбера, защо толкова плюете комунизма, а не виждате че основната причина за негово разпространение и сила се крие в обедняването на населението, некадърноста на така наречената капиталистическа олигархия, която не гради, а само граби. Колкото повече обеднява населението, толкова повече ще се разпространява комунизма. Отначало плахо, но когато станат сила и мнозинство, тогава съветвам плюещите го да си търсят друга държава. Защото, новото му възвръщане ще е безпощадно жестоко към враговете си. Най-опасното е ако комунизма стане военен комунизъм или още по-страшно - национал комунизъм. За да оцелее за в бъдеще, комунизма задължително ще бъде радикален в своето начало. За съжаление на тука изявяващите се антикомунисти, икономическите закони са безпощадни - Всеки обществен строй има начален възход, грешки, падение, нов възход, пак падение, замяната му с нов по-прогресивен обществен строй. В началния му стадий, движеща сила бяха работниците с подкрепа на селяните; втория етап - движеща сила ще са интилигинцията, с подкрепата на работниците ( селяните вече са много малко).
цитирай
21. smiso - Добра статия, браво. Веднага се ...
09.06.2010 11:33
Добра статия, браво. Веднага се досетих, че преди около 4-5 години Муамар Кадафи бе отбелязал, че само след няколко десетилетия Алах ще даде победа на мюсюлманите в Европа, без да става въпрос за война или някакъв друг вид борба. Такива са тенденциите, огромни вълни на миграция от Близкия изток и огромна раждаемост. Лошото е, че мюсюлманите много добре се нагаждат към всички либерални идеи, които въхновяват Европа. Факт е също, че комунизмът е жив, жив и набира сила. В ислямския свят дори и националистите са леви. А тук осъждат всяка, дори и мека форма на национализъм, фашизъм и др. Това, което му прави лоша реклама са олигофрените с бръснати глави, наричащи себе си скин хедс. Те са проблем както на левите, така и на десните. Но пък левите олигофрени като пънкари, социалисти, анархисти и всякаква подобна измет свободно си правят протести и не пречат никому. Няма да се очудя ако скоро на парламентарни избори се явят като партия и ФАБ (Федерация на анархистите в България). Не е добре, това което случва, но цитатът на проф. Богдан Филов в началото на блога е все още актуален, като към думичката "комунизъм" се добави и "ислямизъм".
цитирай
22. monarchism - http://society. actualno. com...
09.06.2010 11:39
анонимен написа:
http://society.actualno.com/news_301677.html

Да, много интересно. А за сърпове и чукове, петолъчки и тениски с лика на уродливецът че гевара, няма ли да има затвор?
цитирай
23. monarchism - Ако тези псевдокомунистически ...
09.06.2010 11:45
анонимен написа:
Ако тези псевдокомунистически фракции изтрият интернационализма, като част от идеологията си, ще имат много повече успехи всред все полетаризиращата се България. Немога да разбера, защо толкова плюете комунизма, а не виждате че основната причина за негово разпространение и сила се крие в обедняването на населението, некадърноста на така наречената капиталистическа олигархия, която не гради, а само граби. Колкото повече обеднява населението, толкова повече ще се разпространява комунизма. Отначало плахо, но когато станат сила и мнозинство, тогава съветвам плюещите го да си търсят друга държава. Защото, новото му възвръщане ще е безпощадно жестоко към враговете си. Най-опасното е ако комунизма стане военен комунизъм или още по-страшно - национал комунизъм. За да оцелее за в бъдеще, комунизма задължително ще бъде радикален в своето начало. За съжаление на тука изявяващите се антикомунисти, икономическите закони са безпощадни - Всеки обществен строй има начален възход, грешки, падение, нов възход, пак падение, замяната му с нов по-прогресивен обществен строй. В началния му стадий, движеща сила бяха работниците с подкрепа на селяните; втория етап - движеща сила ще са интилигинцията, с подкрепата на работниците ( селяните вече са много малко).

Комунизмът има антибожествен, антиклерикален и антибуржоазен характер. Това че хората били бедни е едно от условията, но не е достатъчно. Определено мизерията спомага, но вярващият човек, ако наистина е такъв, няма да се поддаде на комунистическа пропаганда, колкото и да недолюбва буржоазията.
Комунистите така или иначе управляват страната, те и сега са безпощадни към враговете си, макар такива да останаха малко в държавата.
цитирай
24. monarchism - Добра статия, браво. Веднага се ...
09.06.2010 11:50
smiso написа:
Добра статия, браво. Веднага се досетих, че преди около 4-5 години Муамар Кадафи бе отбелязал, че само след няколко десетилетия Алах ще даде победа на мюсюлманите в Европа, без да става въпрос за война или някакъв друг вид борба. Такива са тенденциите, огромни вълни на миграция от Близкия изток и огромна раждаемост. Лошото е, че мюсюлманите много добре се нагаждат към всички либерални идеи, които въхновяват Европа. Факт е също, че комунизмът е жив, жив и набира сила. В ислямския свят дори и националистите са леви. А тук осъждат всяка, дори и мека форма на национализъм, фашизъм и др. Това, което му прави лоша реклама са олигофрените с бръснати глави, наричащи себе си скин хедс. Те са проблем както на левите, така и на десните. Но пък левите олигофрени като пънкари, социалисти, анархисти и всякаква подобна измет свободно си правят протести и не пречат никому. Няма да се очудя ако скоро на парламентарни избори се явят като партия и ФАБ (Федерация на анархистите в България). Не е добре, това което случва, но цитатът на проф. Богдан Филов в началото на блога е все още актуален, като към думичката "комунизъм" се добави и "ислямизъм".

Съгласен съм с написаното от теб. Либерализмът и комунизмът са двете страни на една и съща левичарска монета. Не е нужно да се призовава Маркс за да се види, че ЕС е една абсолютно левичарска структура, която ако продължава по този начин съвсем скоро ще се превърне не само в опасност за самата себе си, но и за целия свят. Хубавото е, че подобни левичарства не могат да устоят на времето. Ако ЕС не промени посоката на действия, а това могат да направят Германия или Франция, крахът е сигурен.

Либерален ЕС не може да се справи с един евразийски ислямо-комунистически блок.
цитирай
25. monarchism - Не е добре, това което случва, но ...
09.06.2010 12:29
smiso написа:
Не е добре, това което случва, но цитатът на проф. Богдан Филов в началото на блога е все още актуален, като към думичката "комунизъм" се добави и "ислямизъм".

С огромната разлика, че държавите от Оста бяха погребани...
цитирай
26. smiso - Не е добре, това което случва, но ...
09.06.2010 14:55
monarchism написа:
smiso написа:
Не е добре, това което случва, но цитатът на проф. Богдан Филов в началото на блога е все още актуален, като към думичката "комунизъм" се добави и "ислямизъм".

С огромната разлика, че държавите от Оста бяха погребани...


Това е ясно, мисълта ми бе конкретно за заплахата от комунизма и ислямизма в Европа, чийто провоник се явява прекаления напоследък либерализъм.
цитирай
27. monarchism - Ами, точно. След като ги няма онези ...
09.06.2010 16:13
Ами, точно. След като ги няма онези държави с онези народи, на тяхно място се мъдрят разни нищожни отломки, които не знаят леви ли са, десни ли са.
Истинските борци срещу комунизъма ги няма вече.
цитирай
28. smiso - Може би не виждат реална заплаха ...
09.06.2010 17:43
Може би не виждат реална заплаха след падането на режимите. А и напоследък думичката "тероризъм" респектира обществото в Европа и САЩ повече от "комунизъм".
цитирай
29. monarchism - Там е работата, че заплахата е една и ...
09.06.2010 20:17
Там е работата, че заплахата е една и съща, защото старите управници от комунистическите режими, все още дърпат конците на половин Европа. Руското влияние все още е съществено.
Както се вижда от законите, които "кове" ЕС, комунизъма изобщо не ги притеснява. Важно е нацизъма да не се възроди. ;)
цитирай
30. thetrooper - Абе не се ли е намерил
09.06.2010 23:31
някой нов Майкъл Стоун да хвърли ръчна граната в заседателната зала на този симпозиум?
цитирай
31. monarchism - Абе не се ли е намерил някой нов Ма...
09.06.2010 23:50
thetrooper написа:
Абе не се ли е намерил някой нов Майкъл Стоун да хвърли ръчна граната в заседателната зала на този симпозиум?

Явно добрите хора са на привършване. :)
цитирай
32. анонимен - зизи
12.06.2010 08:17
Ами те гранати не хвърлят, но бият с тръби разни дето са ненаясно какво искат, криминално проявени и не свикнали на труд и не знаят какво значи истински да си изработиш и хляба, това пък искам да зная какво е и кой им дава това право, някой посегнал ли е на тях или се мислят за най - великите и " правосъдие" да раздават, и от най - силния има по - силен в един момент, а ще пращат деца в болници, да не говоря че никак не им отива на пола 15 срещу 4, идиотщина
цитирай
33. nkf - Доста е дразнещо, когато тази ин...
12.06.2010 19:40
monarchism написа:
nkf написа:
Доста е дразнещо,когато тази интернационална измет започне да спекулира с така наречения патриотизъм.Моля ти се, били се събрали леви и патриоти, че и ислямисти и някакви културтрегери...Комунистите мимикрират под различни наименования.Като се сетя какви "патриоти" са велко вълканов или агент гоце и ми става лошо.
Но наистина е интересно как естествено левите и мюсюлманите си съвпадат.

Борба срещу световният империалист - САЩ, срещу ционизмът - в лицето на Израел, срещу военните бази в света, които "са открита заплаха за суверенитета на страните, в които са разположени", срещу блокадата на Газа, "за" суверена Палестина и т.н.

Ако старателно им прочетеш платформата, няма да намериш голяма разлика в сравнение с платформата на "Атака" преди няколко години, или на БНРП, или на БНС и т.н.. :)

Някъде мярнах инфо (придружено със загатваща снимка),че БНС би ли на арабския митинг в София,последвал провокацията от началото на месеца.
цитирай
34. monarchism - Няма да се учудя изобщо. Нали с &q...
12.06.2010 22:35
Няма да се учудя изобщо. Нали с "братята" иранци имаме общ произход, както и с ислямистите от бивша Волжска България. :)
цитирай
35. nkf - Няма да се учудя изобщо. Нали с &q...
15.06.2010 14:50
monarchism написа:
Няма да се учудя изобщо. Нали с "братята" иранци имаме общ произход, както и с ислямистите от бивша Волжска България. :)

Стигнал съм до извода,че БНС е една напълно казионна организация,разбира се на "Б"СП,въпреки че голяма част от членовете и са заблудени.
Що се отнася до "палестинците" знам от първа ръка,от човек,който е работил дълги години в учебен отдел във ВХТИ,че записаните студенти, членове на разните палестински банди,веднага са ставали сътрудници и на ДС.Същите тези "бедни палестинци" с пукването на демокрацията се оказаха с доста налични пари и се превърнаха в "бизнесмени"(то не бяха игрални зали,кафенета,магазини за всевъзможни тринклети,арабски ресторанти).Поне тук в Бургас е така,а и тарикатлъците (на едро и дребно) на въпросните арабухи са до болка известни на всички.
Така че "каузата на палестинците" е с доста мътно-червена,комунистическа закваска,която вони освен на манипулации и лъжи, но и на доносничество,корупция,кражби,злоупотреби и не на последно място на наркотици.
цитирай
36. monarchism - Сигурен съм, че е така. Същото обаче ...
15.06.2010 14:54
Сигурен съм, че е така. Същото обаче важи и за евреите. Ако погледнеш евреите около влашкият циганин, ще видиш, че всички сега са крупни бизнесмени и имат участия в поне една дузина фирми, консорциуми и прочее. Е, колко са евреи е друг въпрос. Банда атеистична паплач.
А каузата на Палестина е ясна - кремълска кауза.
цитирай
37. alexanderherzdorf - Комунизмът трябва да бъде забранен ...
09.08.2011 14:43
Комунизмът трябва да бъде забранен със закон като сатанинска и анти-човешка идеология.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monarchism
Категория: Политика
Прочетен: 2092754
Постинги: 205
Коментари: 2305
Гласове: 2546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Новъ Завeтъ
2. Блогътъ на Мартинъ (Crusader)
3. Блогътъ на Роялистъ
4. Блогъ - Иконимика за масите
5. Блогътъ на Меркаторъ
6. Блогътъ на Каравеловъ
7. Блогътъ на Димитъръ (thetrooper)
8. Журналътъ на Антонъ
9. Блогъ "Борба за Силна България"
10. Блогъ "Гота" - сайтъ за Българската аристокрация
11. Блогъ "Дворцова свита"
12. Блогъ "Дворците въ България"
13. Блогъ "Аристокрация БГ"
14. Националенъ светогледъ
15. Моятъ каналъ въ Youtube
16. Патриархътъ на Българската история - д-ръ Ганчо Ценовъ
17. "Кроватова България и покръстването на българите"
18. Книги на Монархическо-консервативенъ съюзъ
19. Монархически организации въ света
20. Списание "Геополитика"
21. "Консервативно - монархически клубъ" - Полша
22. "Право и справедливостъ" - Полша
23. Националенъ Консервативенъ Форумъ
24. "Македонска Трибуна"
25. Политически партии и организации, на които симпатизирамъ
26. Великите учени за Вярата си въ Бога
27. Бразилска монархия - принцъ Луишъ де Браганша
28. Църква на истинските православни християни
29. Документи за Църквата на истинските православни християни