Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2023 17:33 - Явно мерзавец1951 много се е засегнал
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 2362 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 09.09.2023 18:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Явно мерзавец1951 много се е засегнал от точните ми определения. Другарю путинхвалиери, дори тонове с червен и чер хайвер да изядеш, дори стотици литри коняци, водки и уискита да изпиеш, вечно ще си останеш червен фашист - привърженик на човеконенавистните комунистически идеи. И на петолъчката на часовниковата кула на Червения площад да кацнеш, ще си жалък лешояд върху костите на милиони невинно избити от комунистическите сатрапи. Четенето нито те е променило, нито някога ще те промени -  оставаш си все същия мухлясал Швондер, закрилящ жалките Шариковци, които кървавата комунистическа утопия изроди. И когато днешният ти идол ритне камбаната, и другарите му от КГБ/ФСБ бандата излеят тонове говна върху него, и инсталират нов тъпунгер на кремълския трон ти ще си от първите, които ще се преобуят и ще запеят новата песен, списана някъде по етажите на Лубянка. По стара комунистическа традиция. Амин.



Гласувай:
9



1. petgrig - Баш
09.09.2023 18:25
си е така!
цитирай
2. vmir - Позволете ми да не се съглася за четенето на путинхвалиери -
09.09.2023 19:34
моето силно усещане е, че той не е прочел нито една книга в живота си. Не се съмнявам, че е имал и продължава да има най-сериозни и продължителни намерения да чете книги, но това нито му се е отдало, нито ще му се отдаде някога.

Човек може да чете, след като си е признал, че му липсват знания, все едно по системи частни диференциални уравнения от n-та степен или за да се забавлява като литературния герой. В нашия човек обаче няма и бегла следа от усещане за незнанние. А колосалните глупости, които е готов да произвежда без каквото и да било неудобство дори в области, където се пише експерт, разкриват глуповатата вяра, че "истината" e въпрос единствено на надлъгване.

Някой може да възрази, че за писането е необходимо четене. Да, но за човек, зачитащ структурата на рационалния процес и отговорността на зачитането му. Сериозен човек не може да си позволи да пише глупости, без да е направил необходимите справки. А нашия човек се опиянява от размера на глупостите си, без да се сеща, че те говорят за реалните му знания и морал.

Вярвам, че всеки е срещал хора без образование дори неграмотни, които се опияняват да морализаторстват и поучават до безктайност други в области, в които са били целенасочено обучавани и подготвяни. "Обучени" между поглъщането две кюфтета, невежите няма как да знаят цялата истина, и точно този факт ги изпълва с чувство за превъзхождащо знание над онези, които знаят много повече от тях, но не смятат за конструктивно да обясняват на хора, които гротескно са убедени в знанията си.

Ще добавя само, че човекът е крайно небрежен към написаното, често не свързва смисъла на съседни изречения дори когато са написани от него и затова изпада в непрекъснати противоречия, а е последователен единствено в следването на изхабени пропагандни шаблони. Накратко - освен на думи, този човек на дело няма респект, нито системно отношение към знанието, което обяснява защо реалността му изглежда измислена, а фантасмагориите му - реалност. Просто обича да имитира дейности, от които хал-хабер си няма. Казвал съм го и ще се повторя - ботът е тъп като слонски задник, затова може би е и уникален гьонсурат. Е, все някой Пръцко ще се намери да се възторгне от претенциозната му безочливост.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Блогърът Венцивалери1951 е с промит мозък.
09.09.2023 21:45
Такива като него не пишат да пари, а защото си мислят, че могат да кажат нещо. Обикновено те, понеже са недоправени, химнословят или псалмословят други като тях на високи постове. Тези нетови изявявачи наподобяват на идиоти, но за хибридните централи за дезинформация те са важни и принадлежат към т. н. полезви идиоти. Хем хвалят напр. Путин, хем Мутрохванова и една копейка им не дава.
Друг е въпросът, защо по-висши от тях се ловват на заподмятваните от видиотените пениси? Аз ги възприемам като хумор.
цитирай
4. vacsine - Мисля, че и kolevn38, и vmir сте п...
09.09.2023 21:58
Мисля, че и kolevn38, и vmir сте прави. Мерзавец51 е като котката на Шрьодингер - може да заема две напълно изключващи се позиции едновременно и е необходимо инструкция от масква, за да се определи коя е за момента неговата. Затова можем да го наречем спокойно Мерзавец на Шрьодингер (нов квантов обект).
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4141498
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930